Astrologie is moeilijker dan men denkt

Super maan is geweest en er zijn geen rampen gebeurd, gelukkig maar, want na al het natuurgeweld in Australië, de aardbeving in Nieuw – Zeeland en de vreselijke Tsunami in Japan hebben we wel weer even genoeg natuurrampen gehad. De astrologen hadden het dit keer dus niet bij het juiste eind. Astrologie is sowieso een vak apart en niet zo makkelijk als wordt gedacht.

Horoscopen kun je overal vinden. In tijdschriften, op teletekst en laten we het internet niet vergeten. Toch zijn er volgens de echte astrologen maar weinig goede horoscoopvoorspellers te vinden.

Voor het maken van een horoscoop heb je de naam van diegene nodig, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. Volgens de astrologen van de site Astrologie waar of onwaar is de geboortetijd juist heel erg belangrijk.  Vele astrologische sites vragen niet naar deze tijd en kan er dus volgens hen geen betrouwbare horsocoop gemaakt worden. Horoscopen maken is een serieuze bezigheid , kost veel tijd en kan volgens de experts alleen maar handmatig gemaakt worden. Astrologen die anders beweren zijn volgens hen oplichters.

In het blog “Onjuiste horoscoop kan vervelende gevolgen hebben”, ga ik in de op de vraag hoe je een betrouwbare astroloog kan vinden.

Lees ook:Onjuiste voorspelling kan vervelende gevolgen hebben
Lees ook:Win een privéconsult bij astroloog Frank van Herwijnen…
Lees ook:Karmisch astroloog: ,,Khadaffi dacht dat hij God was”
Lees ook:Waarom je horoscoop altijd klopt
Lees ook:Uilen staan bekend om hun wijsheid en kennis…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>