Slangen ondersteunen de yogales

Het lijkt een yogales als alle andere lessen. Je zit in de kleermakershouding op een matje lekker Zen te zijn.  Toch voelen de yogaleden zich niet helemaal op hun gemak, want in de zaal staat een grote mand met Boa Constructors, Pytons en Corn Snakes. Ja u leest het goed een mand vol met slangen die op een teken wachten om deel te gaan nemen aan diezelfde les.

Het heet Kumala Serpent Healing en is de nieuwste hype onder de yogalessen. Het is afgeleid van Kundalini Yoga. Hierbij ligt naast de lichamelijke oefeningen de focus op ademhaling, meditatie en het zingen van mantra’s. 

Het doel van deze les is om verder in verbinding te komen met onze geest en de natuurlijke wereld met de slangen als gidsen.

Door je natuurlijke aversie tegen slangen te overwinnen déblokkeer je je energiebanen, je zogenaamde chakra’s. Hierdoor komt er lekker veel energie bij je naar binnen en voel je weer fit.

Wat de yogales verder inhoudt is te lezen op.http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1368200/Snake-yoga-Get-fit-latest-exercise-fad.html

Lees ook:Meditatieoefeningen voor beginners & gevorderden
Lees ook:Slangen worden misbruikt bij yoga
Lees ook:Slang als symbool voor yogales
Lees ook:Uitnodiging Workshop “Jij en meditatie” van Samra ZZ
Lees ook:Een goede ademhaling is van levensbelang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>