Mijnwerkers Magie

Dat de eerste van de 33 mijnwerkers gisteren vlak na middernacht lokale tijd boven de grond kwam, is volgens Chileense numerologen en helderzienden geen toeval. De redding begon daarmee op de datum 13-10-10, opgeteld 33, het getal dat een magische lading heeft gekregen in het diepgelovige ZuidAmerikaanse land.

De Chilenen wijzen daarbij op een serie toevalligheden. De 33 kompels zaten sinds 5 augustus, in de 33e week van het jaar, vast in de mijn. De tekst op het briefje waarmee ze hun eerste levensteken gaven, bevatte, inclusief spaties, 33 tekens. Het boren van de reddingstunnel duurde vervolgens 33 dagen. De T-130-boormachine moest het werk daarbij 33 keer onderbreken.

„Als de leeftijd van Jezus Christus staat 33 voor wedergeboorte in de numerologie”, vertelt het medium Alberto Urquiza. „En iedereen dacht dat de mijnwerkers dood waren. Toeval bestaat niet. Dit is een boodschap die Chili gaat veranderen.”

Ambulances zijn volgens de autoriteiten 33 minuten onderweg van de mijn naar het ziekenhuis in het nabijgelegen Copiapó.

Daarnaast zijn er journalisten uit 33 landen geaccrediteerd om de reddingsactie te verslaan.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Bereken je geboortegetal met numerologie
Lees ook:Ontdek je sterke en zwakke punten
Lees ook:Tarot berust op toeval
Lees ook:UFO gespot boven kathedraal St. Pauls in Londen
Lees ook:De kracht van intuïtie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mijnwerkers Magie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>