Weduwe wil geest van Patrick Swayze zien

 Weduwe wil geest van Patrick Swayze zien

Gelezen bij collega relatie.blog.nl

De vrouw van wijlen acteur Patrick Swayze zou niets liever willen dan weer contact te hebben met haar man. Desnoods zoals in de film Ghost, waarin Swayze de rol van overleden geliefde speelt….

Lisa Niemi (53) vertelde dit tegen Oprah Winfrey aan wie ze ook toegaf dat ze haar man regelmatig om zich heen voelt. “Ik denk dan: alsjeblieft, toon jezelf”, zei ze.

Ook op een conferentie in California was Niemi openhartig over haar verdriet: “‘Tijdens de ziekteperiode van mijn man dacht ik dat ik genoeg tijd had om te wennen aan het idee dat ik hem zou verliezen. Maar het effectieve verlies is een beest op zich”, aldus Niemi.

Patrick Swayze verloor in september een twee jaar lange strijd tegen pancreaskanker. Swayze en Niemi leerden elkaar kennen in 1970. Zij was 15, hij 19. Het koppel was 34 jaar getrouwd.

Bron: nieuwsblad.be en relatie.blog.nl

Lees ook:The Mentalist bij SBS 6
Lees ook:Reiki en verlies
Lees ook:Paranormaliteit is een talent wat iedereen in zich heeft
Lees ook:Was Antonie Kamerling Isa Hoes haar gids?
Lees ook:2012 Beweging

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Weduwe wil geest van Patrick Swayze zien

 1. carin

  Als zij Patrick nu al om zich heen voelt,is dat opzich al een teken,dat zijn spirit aanwezig is.Misschien gaat de wens hem dan te zien wel eens in vervulling,is het niet tijdens een BDE,danwel als ze zelf aan haar reis begint,want daar zie je iedereen terug.ben blij dat zij als weduwe ook zo openhartig is.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   Ik hoop voor haar dat hij de kracht heeft zichzelf te tonen, misschien moet ze nog even geduld hebben. Ik weet wel, en jij ook Carin, dat je zo vlak na de dood van je geliefde eigenlijk niets liever wilt, dan hem te zien, te voelen, weer bij je te hebben. Een teken te krijgen. Soms moet je daar lang op wachten, simpelweg omdat de overledene tijd nodig heeft om zich te “settelen” aan de andere zijde, daar zijn weg moet vinden en door moet krijgen dat hij niet meer in het land der levenden is, zeker als het overlijden plotseling is geweest. Maar ook een manier moet zien te vinden waar hij de ander mee kan overtuigen dat “hij” dat is, die seintjes afgeeft.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>