1 Reacties // Reageer

One thought on “De Geesten van Soldaten dolen rond in Bretagne (D-Day)

 1. frm

  Probleem is,hoe moet ik dit in vredesnaam korthouden,zodanig,dat het nog enigszins begrijpelijk is?
  Veel is geschreven over verschijnselen,en veel komt op hetzelfde neer,maar daar is het niet mee gedaan.
  Zelf ben ik van mening,dat er entiteiten zijn,die alert zijn op jouw verdere levensloop en die dus alles over je toekomst weten en je daarvoor willen waarschuwen,maar hoe moeten ze dat doen,zonder de bewoners in het onderhavige huis de stuipen op het lijf te jagen?
  Juist DIT heb ik als kind(beginnend bij mijn 3de levensjaar)meegemaakt.Een huis,waar je uittrekt,maar,dat op latere leeftijd beslag op je gaat leggen en je blijkt er heel graag weer in terug te keren,na de vele tegenslagen,die je intussen in je leven elders hebt moeten insteken.
  Het spijt me,maar ik kan al het verdere in zo’n kort bestek niet weergeven.Ik kan alleen zeggen,dat dit soort dingen door zeer veel mensen zwaar wordt onderschat.En het heeft weinig met angst te maken.Het zou beter geweest zijn,dat vele mensen NIET bang waren en de dingen serieus onder ogen hadden willen zien.
  Mijn moeder was de gebeten hond in dat huis en door haar is later mijn leven op een verkeerd pad gekomen.Maar,dat zie je pas veel later na tientallen jaren.
  frm

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>