Het zesde zintuig, is dat nou echt leuk?

Wat hebben we nu, deel 3 geloof ik. Je ziet dan weer 4 paranormaal begaafde mensen die hun kunstje tonen. En op de site kun je een testje doen of je ook paranormaal bent. Maar ik weet nog steeds niet wat ik eraan heb.

Ik kijk met een half oog, luister maar moet ook bekennen dat ik er niets mee kan. Nog steeds niet. Het gevoel blijft met de vraag waarom? Wat wil de deelnemer nu bewijzen? Wat wil Beau hier nu mee bewijzen?

De KRO had ook al zo'n programma met allerlei testen. Maar ik vraag u allen, als je nu echt een paragnost of healer nodig hebt, dan ga je toch op je gevoel af?

Lees ook:Robert ten Brink pakt uitzending ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Kamersessie met Vanessa Dijksterhuis (ZZ): alles draait om de mens achter de vraag.
Lees ook:Vanessa Dijksterhuis in actie, jij komt toch ook?
Lees ook:Wilders en Fitna wat moet ik ermee?
Lees ook:Derek Ogilvie nu ook geboycot door RTL?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>