Zembla en Van den Broeke

Zondag heb ik al een bericht achtergelaten over Char en hoe Zembla probeerde het raadsel omtrent haar te ontrafelen. Ook al lees ik de kranten er nog over, ik blijf in haar geloven. De andere paragnost die werd aangehaald en waar proff. Janssen een reading kreeg was Robbert van den Broeke.

Robbert, als kind al "anders" heeft iets met die graancirkels en foto's met lichtbolletjes. Hij blijft volharden dat het de energie van geesten is die bolletjes.

Natuurlijk we hebben hem gevolgd op RTL 4 met Irene Moors, maar heb jij die twijfels ook gehad? Als mens is hij aardig, een goeie vent zoals ook proff. Janssen zegt. Maar toch als ik em hoor over die energie bolletjes dan heb ik er weinig mee. Geloof me als je al een geest ziet is het geen bolletje of streep. Ikzelf neem ze waar in volle glorie!! De KRO heeft hem ook ontmaskerd met die foto's.

Als medium is hij teveel ala Char bezig, en al die vragen die worden afgevuurd op de mensen. Voor je het weet als klant geef je elk antwoord al weg. Feit blijft echter wel dat hij als mens je een goed gevoel meegeeft. Alleen hoef ik er niet naar toe.

Sorry Robbert, ik wens je het beste maar toch bij twijfel haak ik af.

Lees ook:Computer van Robbert van den Broeke gehackt…
Lees ook:Zembla haalt uit naar Char Margolis, fabel of mythe?
Lees ook:Robbert voelt aanwezigheid Stephany Flores…
Lees ook:Joran van der Sloot bedreigt paragnost…
Lees ook:Interview met Robbert van den Broeke in Paravisie…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>