Wilders en Fitna wat moet ik ermee?

Wilders en Fitna, wat moet ik ermee, wat moet u ermee? Het geeft me een slecht gevoel als mens maar ook als medium/healer. Alles waar ik voor sta in het helpen van mensen, ongeacht huidskleur, afstamming, religie, dus met respect, wordt door Wilders en de zijnen in de PVV in de wind geslagen. Hoe een oordeel opgedrongen wordt aan diegenen die er niets mee te maken willen hebben…..

Het gevoel van weerzin heb ik al tijden maar het wordt wel steeds erger hoor, mede door Fitna maar ook door dat debat erover in de 2de kamer. De man is een en al haat, dat mogen en kunnen we niet meer ontkennen. Ik vraag me af waar die haat vandaan komt. Hij heeft notabene in het Midden Oosten gewerkt. Waar ik me aan stoor zijn het taalgebruik maar vooral ook het opdringen van zijn mening die volgens hem de waarheid is. Ik deel em niet hoor! Nu niet, gisteren niet, morgen niet en nooit niet.

Radicalisering is zijn stopwoord. Hij is zelf ook zeer radicaal denk ik bij mezelf. Het moet namelijk niet zo zijn dat zijn haat, mijn haat moet worden of die van u. Omdat hij het wil en die kant ga we op. Wilders roept en wij moeten volgen als een schaap achter het herdertje, de hoeder voor het kwaad. Sorry, ik pas. Mijn mening telt en niet dezelfde.

De film valt mee, maar het is onnodig geweest om deze te moeten maken. Waarom al dat beledigen en iedereen over een kam scheren? Een vriendin van me is een Turkse EN moslim. Ze blijft welkom hoor.

Wat me het meeste stoort is toch het debat. De 2 documenten van de regering. Leugenaar schreeuwde Wilders om het hard. De schapen in het land volgen de hoeder en zeggen de regering liegt. Maar is het niet zo dat indien er inderdaad sprake is van een leugen, dat degene die dat roept moet bewijzen dat het niet zo is???? Ja toch? Nou laat Wilders dan maar bewijzen dat we in een bananen republiek wonen. Hij is aan zet nu. En als hij dat niet doet? Nou dan is hij dus de leugenaar! En dat zeg ik. Mijn mening.

En voor de mensen in Nederland, denk aub nou eindelijk eens na…. Ik voorzie hele grote problemen als de schapen achter de hoeder blijven lopen. Was WO 2 nog niet genoeg?

Lees ook:WILDERS TOCH VERVOLGD OM UITSPRAKEN
Lees ook:Wilders voor de rechter
Lees ook:Voorspellingen: Oudejaarsconference Wilders
Lees ook:Wilders NIET toegelaten in Verenigd Koninkrijk…… Democratie leeft niet meer
Lees ook:Emotionele clash met Wilders die doet wat de VVD wil…. eh?

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Wilders en Fitna wat moet ik ermee?

 1. Carin

  Wilders??
  Een *geblondeerd zwart schaap* in de regering.Een verward type,met een (on)natuurlijke mening.Hij neemt de mensen niet zoals ze zijn,een veroorzaker van veel onrust,een echte aandachttrekker.
  Die film had hij achterwege moeten laten en de aandacht,die eraan vooraf ging,daar heeft hij zichzelf,flink mee in de kaart laten kijken.
  Persoonlijk vond ik de poster: Wilders,Extremist,brengt U en de samenleving ernstig schade toe,toepasselijk.
  Laten we hopen, dat Fitna II,niet komt,want zulke actie’s leveren WOIII.

    /   Reply  / 
 2. Isabel Blanco Auteur

  Inderdaad geen Fitna 2 moet er niet aan denken.

    /   Reply  / 
 3. Al Mutakabir

  Wij als islam forum http://www.Ansaar.nl zijn heel streng tegen geert wilders hij moet blij zijn dat die nog vrij rond kan lopen.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Al Mutakabir, vandaag werd in de Tweede Kamer in het vragenuurtje door de Premier duidelijk gemaakt waar de scheidslijn ligt in het recht. Dus in het wetboek van Strafrecht. Als het recht geweld aangedaan wordt moet de rechter daarover een oordeel vellen. En dat gebeurd in deze zaak. Wilders moet zich voor de rechter verantwoorden.

   Immers niemand heeft het recht de ander te beledigen he, te discrimineren of het recht op haatzaaien. Wij ook niet.

     /   Reply  / 
 4. Al Mutakabir

  Isabel je hebt idd gelijk dat niemand het recht heeft iemand te beledigen of te discrimineren. Maar wilders is toch we te ver gegaan en die moet bij zijn kraag ook gepakt worden. Mocht je op Ansaar.nl community komen dan tref je er genoeg berichten over geert wilders.

  Groetjes

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Al Mutakabir, de beste maatschappij zou die zijn met wederzijds respect voor elkaar he………… maar ja wie zijn wij?

     /   Reply  / 
 5. Carin

  Het is jammer dat Geert Wilders zo kortzichtig is.En nu gaat hij *zijn film* in America vertonen??Waar is dat type mee bezig.Dat is een RECHT van vrijheid van meningsuiting,met zeer diepgaande gevolgen voor velen.
  De spijt zal wel pas komen,als het te laat is.Wat Geert zaait zal die oogsten,ik vind hem een haatzaaier,maar ik neem hem zoals hij is,DOM.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Carin, let him be, hij zoekt enkel de media telkens op om stemmen te trekken.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>