Effe denken

Moet soms ook gebeuren toch? Er is een hoop gebeurd deze week, denk maar aan een spetterende halve finale in het Zesde Zintuig, Jomanda natuurlijk. Rosemary Brown volop in Netwerk. De TV zit niet stil en dit blog ook niet. Maar nu is het weer even rustig in de media. Dat geeft mij even de rust om te bedenken wat ik jullie kan meegeven. Er is zoveel om te vertellen…… Ik beloof het niet bij denken te houden

Lees ook:Derren Brown voorspelt nummers lotto correct
Lees ook:Reiki, Yohana Hermans Reiki Master
Lees ook:In de Spotlights, Michael van Olffen, beste medium van Nederland
Lees ook:Joran van der Sloot, versus Peru versus Natalee Holloway
Lees ook:Medische Missers Medisch Spectrum Twente Enschede op een rij.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>