Oostenrijk Amstetten

Mijn hemel wat ben ik geschrokken van het nieuws. Niet normaal dit. We hadden Natasja Kampush al gehad in 2006, Dutroux in 2004 (er schijnt zelfs in Skobre Rusland in 2004 een kelder geval te zijn geweest) en nu dit. Er is nog steeds veel ongeloof bij al die mensen in dat dorp, in de wereld, eigenlijk overal. Wie ontvoerd nu zijn eigen kind, stopt deze in een kelder 24 jaar lang en verkracht deze? Ik weet zeker dat collega's op blog.nl het nieuws voor jullie volgen. Dus spreek ik slechts de hoop uit dat de de moeder en kinderen een plek kunnen vinden voor deze enorme shock. Bidden voor hun helpt. Denk aan ze.

Lees ook:Uri Geller, IK weet wie The Joker is!
Lees ook:Vrouwen geloven in leven na de dood
Lees ook:Tip van de week
Lees ook:spiritualiteit.blog
Lees ook:Hallo allemaal,

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>