Johan Lindeman, de waarheid hoe hij echt is deel 1

Tsja, Johan Lindeman. Het fenomeen uit het hoge noorden die regelmatig met zijn kop op tv is. Nee ik zal niet zachtzinnig zijn in dit blog over Johan Lindeman. Sorry voor de fans ik moet em niet. En met reden ook!!! Hoe gedreven door populariteit de arrogantie toeslaat.

Johan Lindeman is van mening dat hij de wijsheid in pacht heeft. Hij weet het allemaal wel hoor, is volledig overtuigd van zijn kunstje en oh wee als je tegen gaat sputteren.

Ik heb hem een tijd gevolgd op zijn website, forum en chatroom. Om te zien hoe hij het truckje doet natuurlijk maar ook om een persoonlijk conflict met hem. Daarover volgende keer meer

Johan is een paragnost die je letterlijk het hemd van het lijf vraagt. Je stelt een vraag en hij blijft doorvragen zodat jij eigenlijk ZELF het antwoord geeft. Iemand die dit doet, veel vragen stellen, is gewoon ongeloofwaardig. Als hij echt is wie hij zegt dat ie is, moet hij gewoon antwoord geven. Moet toch niet zo zijn dat je eerst je biografie verteld, foto’s laat zien, dus ook het antwoord geeft voor hij met iets komt?

Lees ook:Filmpje, Johan Lindeman ontmaskerd
Lees ook:Lindeman en hoe hij werkt
Lees ook:Column, het leven van een paragnost/medium
Lees ook:Oordeel zelf wie is Johan Lindeman
Lees ook:Cold Reading ? wat is dat eigenlijk?

101 Reacties // Reageer

101 thoughts on “Johan Lindeman, de waarheid hoe hij echt is deel 1

 1. Sonja

  Bullshit… vind ik,hij is gewoon goed met hulp van zijn gidsen en zijn eigen kwaliteiten.
  Zegt heel gerichte dingen die geen kan weten…en ik kan het ook weten :) ,ken hem van avonden en ook persoonlijk.

  En Johan is gewoon jong vlot mens,spreekt moderne taal ,en na afloop praat die gezellig met de mensen na .Blijkbaar heb je niet vaak een avond bijgewoond :P

  Maargoed,als jij vind van niet… kan dat natuurlijk.. dan ga je gewoon niet naar een avond.!!!

  Maar wat ik niet snap van jou…waarom je oordeelt en iemand zwart gaat zitten maken.Mischien zegt die wel meer over jou!!!!

    /   Reply  / 
 2. Sonja

  p.s die = dit in de laaste zin ,typfoutje :P

    /   Reply  / 
 3. Redactie

  Hoi Sonja,

  Het chatforum zat je in volgens mij :) bitterballen enzo.

  Maar goed ik ken Johan van een andere kant, de niet zo aardige kant. Auteursrecht schenden en denken dat je er mee weg komt. Als hij dan op de vingers wordt getikt is het een verre van aardige jonge vent. En als medium vind ik em niet sterk genoeg. Teveel vragen worden er gesteld en teveel algemene stellingen worden neergelegd. Dat is jammer.

  Als Johan zich echt weer openstelt voor zijn werk met gidsen zou hij zich een tijd moeten afzonderen en met zichzelf op ieder vlak in het reine moeten komen. Wedden dat het dan misschien weer een stuk beter gaat zoals een paar jaar terug?

  Gr,

  Isabel

    /   Reply  / 
 4. de vreede

  ik vind het onzin wat over hem verteld word hij doet het goed en hij vraagd je niet het hemd van je lijf je mag alleen maar ja of nee zeggen

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @de vreede, binnenkort verschijnt het boek van Liesbeth van Dijk: “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.” De techniek van vragen en je mag alleen ja of nee zeggen heet namelijk coldreading. Deze wordt heel goed uitgelegd in het boek van Liesbeth.

   Kijk tevens ook naar de stukken over James Randi op dit blog en de stukken over Cold Reading van mij en Logates. Dan zul je namelijk begrijpen dat het niet de bedoeling is van het medium om heel veel vragen te stellen!!!! De klant stelt een paar vragen en die moet het medium zien te beantwoorden zonder continue doorvragen.

     /   Reply  / 
 5. Miepje

  Ik heb ervaren dat Johan dingen over mijn opa wist te vertellen, die iemand anders had kunnen weten.
  Zelfs dingen die ik later bij mijn moeder heb na moeten vragen. Ze klopten allemaal.
  Kippevel!

  Ik ben er zeker van overtuigd dat Johan een gave heeft! Wat hij daar verder mee doet (tv, radio, etc) moet hij zelf weten.
  Ieder z’n eigen toch?

  Johan maakt zich ook niet druk over jou leven, waarom houd jij je dan zo bezig met zijn leven? Laat het los.. Het zal je zelf ook meer energie geven!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Miepje, gave is geld ontvangen inderdaad. En dit staat er al heel lang op even terug naar het stuk en datum lezen, wil wel es helpen.

     /   Reply  / 
 6. Miepje

  Oei oei oei.. wat zijn we geirriteerd.
  Zegt veel over een mens.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Miepje, Lindeman inderdaad over hoe hij is.

     /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   @Miepje, oh nog een vraag, hoeveel betaald Lindeman jou om deze reacties te praten? Eens in de 6 weken komt er namelijk een offensief van fans uit de kast gerukt.

     /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     @Michael, nou dat zou dan prachtig zijn he

       /   Reply  / 
    2. Isabel Blanco Auteur

     @Michael, willem de paragnost moet er nog op he

       /   Reply  / 
    3. Karin

     @Isabel, zie de scheldtonnade al helemaal voor me …. haha

       /   Reply  / 
    4. Michael

     HEB 911 GEBELD HIJ KLONK ALS M.J.

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      @Michael, ja, goh

        /  
   1. Michael

    @Isabel Blanco,

    Op de site zijn nu links naar jou karin ko die verwijzen naar paragnosten die een beetje het spoor bijster zijn zullen we maar zeggen.

      /   Reply  / 
    1. Karin

     @Michael, leuke site. Zal hem vanavond eens goed bekijken.

       /   Reply  / 
    2. Isabel Blanco Auteur

     @Michael, :) toppie leuk hoor

       /   Reply  / 
   2. Michael

    @Karin de verwijzingen naar julie site´s zijn die met artikels die julie hebben geschreven heb je kiever gewoon de url link of andere artikels er op laat het me dan weten.
    Deze site werdt mede mogenlijk gemaakt door paragnost Willem whahahahah LOL GEINTJE!!!

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     @Michael, hihi

       /   Reply  / 
 7. Rick

  Ik ken Johan goed. Het is een eerste klas charlatan. Eigenwijs, en hij kan absoluut niets. En als het over een overledene gaat zegt hij altijd: ‘het kwam totaal onverwachts’. Ik kots op hem!

    /   Reply  / 
  1. j roosenburg

   ik ken hem persoonlijk bestaat geen minder mens dat johan en jannie zijn moeder zuipen en nog eens zuipen alles bestellen en niet betalen

     /   Reply  / 
   1. marga

    Het is een schande,dat deze charletan niet bestraft wordt,hij had een eigen bellijn maar betaalde zijn consulenten niet uit facturen werden na zijn faillisement ongeopend terug gestuurd naar zijn consulenten,hij heeft zijn schulden met de inkomsten van zijn consulenten hiermee betaald,maar het was niet genoegd,gewoon mensen belazeren en klienten van te voren niet betalen,deze charletan mag nooit meer werekn als medium een schande !!!!!!

      /   Reply  / 
 8. Michael

  Wat maakt het uit

    /   Reply  / 
 9. AH

  Ik heb ook een nare ervaring met deze gast, ik weet niet in wat voor kringen hij verkeerd maar hij doet op het moment dingen die niet pluis zijn.

    /   Reply  / 
  1. Anja

   Zoals??

     /   Reply  / 
 10. Anja Kootstra

  Johan en Gert sijn uit elkaar en Johan heb geen cente meer.

    /   Reply  / 
  1. anja kootstra

   laat ff weten wie je bent.
   Wel zo netjes als je dingen verteld uit mijn naam
   Dus wees een vent en geef eerlijk antwoord…

     /   Reply  / 
 11. Jannie

  ik ken Johan van toen hij 16 was, een leuke vlotte knul, maar nu is hij een op geldberuste niets nut, sorry dat ik dt zeg Johan maar veel mensen hier hebben gelijk dat je alleen nog op geld uit bent en totaal niet meer de gave die je GRATIS hebt mogen ontvangen.

  n je jonge jaren deed je nog goede dingen nu niet meer

    /   Reply  / 
 12. Klaudia

  Wat een K*Tterij hier….

  We zijn allemaal mensen!!!
  Zo jammer ,al deze negatieve reacties!
  Voor mij is Johan heel zuiver …..
  Meer wil ik hier ook niet over kwijt…..
  Ik heb er geen woorden voor om iemand zomaar de grond in te boren…bah!!!!
  Veel Licht en Liefde voor iederéén!!!
  Lieve groet Klaudia

    /   Reply  / 
 13. Sara

  Wat je zuiver noemt, liegen en bedriegen en stelen dat kan Johan lindeman als de beste, en wat krom is recht praten, hoe veel mensen heeft hij zo langzamerhand al bedrogen, als je op deze manier je gave gebruikt dan heb je geen gave, ik heb het zelf ervaren, en ik denk dat ik niet de enigste ben, hij is nu inelkaar geslagen en heeft een schedelbasis fractuur, misschien komt hij nu tot inkeer. en gaat hij nu goed met zijn gave om.

  Sara

    /   Reply  / 
 14. Zippora

  Het spijt me maar de sfeer van bovenstaand artikel plus allerlei reacties vind ik niet zuiver. Als iemand een persoonlijke rancune koestert, dan hoeft hij of zij dat niet op deze manier te uiten, dat is nogal min. Het is bekend dat er in het paranormale wereldje tussen paragnosten en media veel jaloezie heerst. Men gaat niet altijd goed met elkaar om, en gunt de ander zijn succes niet. Die jaloezie kan zich dan uiten in het verspreiden van geruchten, valse beschuldigingen etc. het karakter wordt afgekamd, er wordt geldlust bij gehaald (nu ja, waar moet zo iemand anders van leven?)en de paragnost presteert ineens niks. Dit alles met het doel de collega het brood uit de mond te stoten. Ook cliënten kunnen jaloers zijn. Dit verschijnsel is overigens van alle tijden. Vooral als er dan zo gepubliceerd wordt, heb ik mijn twijfels over het waarheidsgehalte. Zou dus zeggen, houd hiermee op, houdt het zuiver, want dit komt allemaal wel erg kinderachtig over.

    /   Reply  / 
  1. Sara

   Wat hier boven wordt vermeld ben ik het niet mee eens, volgens mij gaat het niet om jaloezie maar om de waarheid, er zijn heel veel mensen die Johan willden helpen en het ook hebben gedaan, maar als je dat doet maakt Hij er misbruik van, en dan kom je er goed achter hoe hij inelkaar zit. Hij belt zelf de astrolijn en bijna anderhalf uur, maar wel bij een ander, en dit doet Hij dan middden in de nacht zonder te vragen, en de rest wat hij nog meer heeft gedaan, en dan probeer je een ander te helpen en je denkt dat je hem kunt vertrouwen, maar ondertussn besteelt Hij je op een gemeene manier, dat is Johan als ik het zelf niet had mee gemaakt had ik het ook niet gelooft, en ik been geen paragnost of medium, maar gewoon iemand die wilde helpen.

     /   Reply  / 
   1. Zippora

    Wat wil je dan bereiken door hier openlijk over te discussiëren? Als je bezwaren hebt tegen iemand, zeg dat dan in zijn gezicht en ga daar niet op een forum over praten. Dat vind ik nogal achterbaks, en niet veel beter dan waar je die ander dan van beticht.

      /   Reply  / 
 15. Denise

  Hij heeft vorige zaterdag bij me in proberen te breken. Hij zit nu opgesloten en ik hoop voor altijd!

    /   Reply  / 
 16. Zippora

  Interessant. Heb je wel een goede verzekering afgesloten?

    /   Reply  / 
 17. Hendrika

  errug jammer dat mensen zo reageren op Johan,

  Hij heeft mij wegwijs gemaakt en laten zien hoe je kunt leren naar jezelf te luisteren .

  Hij geeft dingen door, daarmee zul jezelf antwoorden moeten vinden, snap je of kun je dat niet, ligt het probleem bij jezelf, hij levert geen kant en klare maaltijden, hij leverd je alleen de ingredienten, t koken moet jezelf doen, …

  maarja niet iedereen kan perfect zijn in andermans ogen, maar respecteren kun je elkaar wel. dus begin daar mee.

    /   Reply  / 
 18. Zippora

  Hetzelfde overkomt ook steeds andere mediums als Ogilvie en ga zo maar door. Volgens mij zijn de mensen die nu kwaadspreken wel ooit bewonderaars geweest, maar omdat ze achter in de rij moesten aansluiten voor ze aan de beurt kwamen, gepikeerd en jaloers omdat ze voor anderen opzij moesten gaan. Dan kun je door kwaadspreken wraak nemen op jouw idool die jou niet genoeg ziet staan. Waarom anders die fixatie op zo’n medium? Als je het niet goed vindt of niet aan de beurt komt, laat je zo iemand toch gewoon met rust? Dan loop je gewoon door. Dat is een normalere reactie.

    /   Reply  / 
 19. anja kootstra

  Ik ken johan al vele jaren.
  We zijn een paar keer met hem op stap geweest.
  Maar als paragnost is hij ook heel goed.
  Veel dingen is zo waar als het maar kan.
  Maar helaas het moment dat johan veel op tv was te zien.
  Zijn ook zijn goede kwalitijten achteruit gegaan.
  Johan komt goed tot zijn recht in een zaal met mensen.
  wAT HIJ VOORHEEN OOK HEEL VEEL EN GOED HEEFT GEDAAN.
  Ik heb veel met hem gesproken en heb veel van hem kunnen leren.
  Dingen diwe hij zij waren allemaal stuk voor stuk waar .
  Dus hoop johan nog vaak te zien in een volle zaal.
  Als medium en als goede vriend is hij een super mens…

    /   Reply  / 
 20. anja kootstra

  Dit berichtje hier boven is van mij.
  Maar ik lees nog verder omhoog ook mijn naam staan.
  En dat bericht is niet van mij.
  wie dat gedaan heeft weet ik niet.
  Maar ben er niet blij mee dat een johan vernederd uit mijn naam.
  Dus ik blijf er bij johan is een goed mens en een schat leer hem kennen en je zal het met mij eens zijn.
  Kusss

    /   Reply  / 
 21. Sabine

  Hallo! Ik ben iemand die in de horeca werkt, en gisteravond is Johan lindeman opgepakt door de politie ivm flessentrekkerij deze meneer heeft er en handje van om gratis te willen eten en drinken in de horeca en hem dan te smeren, dus lieve mensen deze persoon is een OPLICHTER 1e klas en is een bekende bij de politie, en heeft serieus een steekje los, sorry voor de mensen die in hem geloven.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   Sabine, laat mensen dan vooraf betalen,,,zo is dit probleem ook weer opgelost.

     /   Reply  / 
 22. Anja

  Dat is bij johan niet mogelijk.
  Hij verteld dat hij geen geld heeft maar heeft het wel.
  En de ambulance belt hij net zo vaak als hij zn moeder belt dus elke dag.
  En je kan naar je geld fluiten ik krijg inmiddels 400 euro van hem en een fiets die hij gisteravond heeft laten stelen bij de bar van mevrouw hier boven mij.
  Maar aangifte is gedaan dus hopen dat hij nu vast komt te zitten helaas loopt hij al weer vrij rond

    /   Reply  / 
  1. Paul

   Nou Anja,dan is het probleem nog veel simpeler dan gedacht.Als zijn gezicht herkenbaar is en hij komt een zaal binnen lopen dan schop je hem er weer uit.Zo is dit probleem ook weer opgelost

     /   Reply  / 
  2. Paul

   jaja dus,,deze man doet aan geestelijke chantage,na de eerste keer zal hij dan wel zeggen doe mij eten dan betaal ik dat van vorige keer erbij,en dan heeft hij dus tweemaal niets betaald.En jullie trappen daar dus in,en zo loopt het bedrag dus mooi op.Jullie horeca ondernemers moeten beter opletten,het zijn jullie zaken en jullie zaak is niet van de klant.Wel een beetje pienter worden dan.Want als er mensen bij je thuis zijn die je niet mag dan schop je dat soort lui toch ook je huis uit.

     /   Reply  / 
  3. Paul

   Anja whaaaaaaaa

     /   Reply  / 
   1. Paul

    ik heb dat filmpje bekeken,als hij samen met zijn homofiele vriendje weer komt eten of drinken STOP ZE DAN GEWOON EEN SCHEMERLAMP IN HUN REET,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dan ontploft de boel vanzelf wel,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Reply  / 
 23. Anja

  lieve paul ik ken johan al jaren en dacht een goede vriend te hebben aan hem.
  Toen hij 2 weken terug me huilend vroeg of ik hem onderdak kon geven heb ik dat gedaan.
  Maar zou willen dat ik het nooit heb gedaan ben er heel wat slechter van geworden.
  Johan is namelijk een dikke alcoholist en pillen slikker.
  En zijn ex gert is om die reden ook bij hem weg gegaan
  Hij wilde niks met zijn gedoe te doen hebben hij weet hier niks van.
  Dua mensen neem deze man nooit in huis en laat je niet door zijn tranen misleiden

    /   Reply  / 
  1. Paul

   ach schatje Anja ,ik heb met je te doen,door schade en schande wordt men wijs.Eens komt de tijd dat je hersenen zeggen,en tot hier en niet verder,dat je het gevoel krijg,ik vindt het wel goed.Veel mensen krijgen dat gevoel als ze ouder worden nadat ze heel vaak bedrogen zijn.Dan komen ze in een Fase van,niet te veel mensen meer in mijn omgeving dan kan mij het minste overkomen..Dus ook niet te veel meer van de trap af vallen in geestelijke zin Anja,,jj bent een goed mens.

     /   Reply  / 
 24. Anja

  Ja te goed paul.
  Maar je hebt gelijk ik zal nooit meer een helpen .
  Maar helaas moeten dan de goede het weer ontgelden
  Maar ik wil nog wel ff melden de mensen die door johan zijn bedrogen en nog geld van hem krijgen.
  Moeten allemaal aangifte doen daarvan.
  Ik heb het ook gedaan gister en ze zoeken nog meer mensen.
  Zodat ze sterker staan en hij een beste straf zal krijgen.
  Deze man verkoopt zijn eigen moeder nog voor een krat bier dus hij moet gestopt worden

    /   Reply  / 
  1. Paul

   als je je eigen Moeder voor een krat bier wil verkopen dan ben je wel een bovenaards stuk schorum in je hersenen.

     /   Reply  / 
 25. Paul

  Ach Anja,,ik kende ook een goede vriend Henny die een andere vriend uit de nood hielp,en hem tijdelijk bij hem in huis haalde.Hij zou zoveel geld per maand aan Henny betalen.Maar na twee maanden begon hij te zeiken,bankpasje geblokkeerd enz enz.En ze hadden samen afgesproken ieder de helft voor de boodschappen betalen.Toen dacht Henny dan kan ik mooi de helft aan geld opsparen.Amahoela,,de tijdelijke jongen die Theo heet,vrat nog bijna Hennie zijn eten er bij op.En dat ging zo maanden door-Tot ik tegen Henny zei,MAN JE BENT CRAZY JE BENT ACHTERLIJK.Maar Hennie durfde er niets meer van te zeggen,de rollen waren omgedraaid,Theo was de baas geworden over hennie.Een week later heb ik dus bij Hennie Z on stennis gemaakt in zijn Flatje,dat Theo binnen het uur was vertrokken.Hennie is mij er nog eeuwig dankbaar voor.

    /   Reply  / 
 26. Anja

  Ja dat zou ik ook zijn.
  Hier was het bijna net zo vond het triest voor hem maar hij gebruikte het hier wel als een goedkoop hotel en een zuip zooi van maken en ik had hem al verteld dat ik geen alcoholisten in mijn huis wil maar hij deed wat hij wilde dus moest ik me maar schikken in zijn wil.
  Gelukkig maakte hij de fout om zonder te betalen de kroeg uit te gaan en gepakt werd door de politie en ik zo van hem verlost ben nu

    /   Reply  / 
 27. Zippora

  Wat een nare verhalen hier. Nog triester is het om iemand zo op internet voor schut proberen te zetten. Dan ben je zelf ook geen heilige.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   Zippetje,,goed zo,laten alle oplichters dan maar bij jou aan de deur komen om jou op te lichten,dan zijn alle andere Nederlanders er mooi van af.Nooit meer op Politie bureau s foto s aan de muur.Nooit meer beelden op tv opsporing verzocht.P de Vries is toch al van de tv.Dus het gaat de goede kant uit.En als jj nooit aan Chat doet.Waarom spring jj dan als een Geit op een haverkist op dit verhaal he.

     /   Reply  / 
 28. Anja

  Maar wel de waarheid ik heb het allemaal mee gemaakt
  En vind dat de mensen moeten weten wat voor een man het is en mischien kunnen we hem met zn allen ook stoppen met deze dingen te doen.
  Maar ken ik jou niet van zijn chat?

    /   Reply  / 
 29. Zippora

  Ik chat nooit, en ken deze man ook niet. Neemt niet weg dat ik het belachelijk vind om op internet voor iemand te gaan “waarschuwen”.
  De mensen moeten het weten. Ja, dan ken ik er nog wel een paar.
  Misschien zijn het er wel 18 miljoen.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   Zippetje,,goed zo,,jj Chat nooit,iedereen Chat behalve jj,,nu heb je dus 1 keer gechat.Wat zul je de smaak te pakken krijgen.Lul toch niet zo dombo.Je doet je nog dommer voor dan het achterste van een Koe.

     /   Reply  / 
 30. Anja

  Alleen de mensen die ook door hem bedrogen zijn zullen weten wat ze moeten doen hier mee
  En ik hoop als nog dat ze aangifte doen het is echt niet een prettig gevoel dat je door het goed met een te willen doen hem helpen uit de brand omdat hij op straat staat en dan ook nog bedrogen en belogen word door hem is geen prettig gevoel en nu zelf geen eten op tafel kunnen zetten voor je kids omdat meneer je hebt bestolen

    /   Reply  / 
 31. Anja

  Hahah paul die is raak ik zie hier meer reacties van haar staan.
  Dus ze chat wel veel vaker haha
  Haar naam komt me namelijk ook gelijk bekend voor uit een chat van johan
  Vandaar ook die vraag van mij aan haar

    /   Reply  / 
 32. Jan

  Maar waar is of waar woont Johan nu?
  Is het waar dat hij voor een astro bellijn werkt?

    /   Reply  / 
 33. Anja

  Johan is nu in buitenpost woond nu bij zijn broer daar
  Als je op facebook kijkt naar johan lindeman zul je hem vinden en je moet niet zijn forum nemen maar hem zelf staat met foto op zijn profiel.
  Zoek maar op

    /   Reply  / 
 34. Jan

  @Anja, zodra hij weer boven jan is zal hij wel weer mediumpje gaan spelen en net doen alsof er niets gebeurt is.

    /   Reply  / 
 35. Anja

  Hij is niet meer geloofwaardig dus denk dat hij nooit weer wat zal doen
  Hij staat nu al bekend al oplichter hij zal de bak mischien straks indraaien ik heb zelf ook aangifte tegen hem gedaan

    /   Reply  / 
 36. Jan

  Ik hoorde hier in Assen van iemand dat hij voor een astro bellijn werkt. Zo te zien op facebook maakt hij zich nergens druk om. Heb je zijn lijfspreuk gelezen op facebook? Arrogantie ten top. Zelf heb ik hem al een poos niet meer gesproken en wil dat graag zo laten.

    /   Reply  / 
 37. Anja

  Nee dat is niet de lindeman die daar werkt.
  Ja ik heb zijn lijfspreuk gelezen en nee meneer vond het heel normaal om de boel op te lichten.
  En dan denk je zijn moeder zal dan wel alles afkeuren.
  Nou dat is ook niet zo
  Zij beloofd al 2 maand om mij geld te brengen en als ik bel maakt ze haar met een leugen er vanaf.
  Dus zie je maar hoe je je kan vergissen in mensen.
  Dus probeer zoveel mensen voor hem te waarschuwen
  En als jij net als meer mensen hier ook een slechte ervaring met hem heeft gehad.
  AUB waarschuw mensen voor hem ze gaan voor vele euro,s het schip in met hem…

    /   Reply  / 
 38. Jan

  @Anja Hij zit zeker in de schuldsanering i.v.m. zijn faillisement?

    /   Reply  / 
 39. Anja

  hij krijgt een uitkering verteld hij zelf
  Maar ik heb ook wel weer gehoord dat hij Ger-jan met heel veel schulden heeft opgezadeld.
  Ja johan zelf kun je niet meer geloven hij staat strak van de medicijnen hij moet volgens zijn zeggen inelkaar geslagen zijn en zijn schedel moet daardoor een deel missen
  En sinsdien moet hij nogal was angsten hebben gekregen.
  Maar hij is niet bang geworden om mensen op te lichten.
  En over het verhaal dat hij zo mishandeld is heb ik niks over kunnen vinden
  Mischien dat jij daar wat over hebt gehoord?

    /   Reply  / 
 40. Jan

  @Anja
  Ik heb over mishandeling niets gehoord, maar ik heb ook al lang geen contact meer met hem gehad. Misschien kan iemand anders hierover meer vertellen?

    /   Reply  / 
 41. Anja

  Tot nu toe heeft niemand me er ,eer over kunnen vertellen.
  Was jij net als ik ook redelijk goed met hem bevriend.
  Wel met nadruk op Was…Nu heb ik die vriendschap dus weg gedaan ben diep teleur gesteld in Johan

    /   Reply  / 
 42. Anja

  Nou klaas (johan) laat het maar weten.
  O ja heb het al geraden haha.

    /   Reply  / 
 43. Jan

  Grapje zeker???

    /   Reply  / 
 44. Anja

  vind het een hele goeie zal het berichtje ff op mijn facebook plaatsen haha

    /   Reply  / 
 45. Jan

  Nog nieuws? Het is aardig stil rond meneer Lindeman.

    /   Reply  / 
 46. 007

  voor de gene die het wil weten hij woont momenteel in jistrum

    /   Reply  / 
 47. Jan

  En wat doet hij voor de kost? Werkt hij?

    /   Reply  / 
 48. anja kootstra

  Nee Jan hij doet niks een beetje mensen oplichten vrder doet hij niks

    /   Reply  / 
 49. Jan

  Nog steeds? Dat meen je toch niet?
  Dus hij heeft nog niet geleerd van zijn fouten?
  Zucht

    /   Reply  / 
 50. anja kootstra

  Hahah nee jan deze leert het nooit.
  Maar ja hij kan zo mooi praten dat mensen er ook snel in trappen.
  Zo heeft hij zijn ex Gert-jan ook behandeld oplaatst heeft gert hem uit johan zijn greep weg kunnen halen en is een nieuw leven begonnen .
  En wil helemaal niks meer met johan te maken hebben.

    /   Reply  / 
 51. Rico

  Deze vieze oplichter won het vertrouwen van mn vriendin,om vervolgens alles waar alcohol in zat bij ons thuis op te komen zuipen,en vervolgens de 1,5 volle kratjes bier die overbleven snachts uit onze tuin te stelen,nadat hij op slinkse wijze tijdens het roken achter ons huis,de schutting deur had losgemaakt van de sloten die erop zaten.

    /   Reply  / 
 52. anja kootstra

  Ja pas maar op gelijk aangifte doen hij moet dat van mij ook nog vergoeden

    /   Reply  / 
 53. anja kootstra

  Het is zo jammer hij kan zo mooi praten en janken ook nog
  Dat elk mens er in trapt en volgens zijn moeder zou hij hulp zoeken vorigjaar toen ze hem bij mij ophaalde en mij afscheepte met 100 euro en de rest zou de volgende dag gebracht worden nog 400 euro
  Nooit gebracht dus pas ook op voor zijn moeder ze doet vrolijk met hem mee
  Probeer zoveel mogelijk mensen voor deze 2 te waarschuwen

    /   Reply  / 
  1. j roosenburg

   de moeder is inderdaad even erg
   zij zag toe dat johan de politie heeft gebeld en de politie kwam met 8 man hebben ze mijn zoon vreselijk behandeld terwijl hij een zware hart patient is keken ze beiden toe ik kan hun bloed wel drinken

     /   Reply  / 
 54. chantal

  Elk woord, elke mening zegt niets over een persoon in kwestie en zegt alles over je eigen levenswijze zoals je kiest in het leven te staan. iedereen draagt een eigen verantwoordelijkheid voor hoe deze in de wereld staat en naar anderen kijkt. Vervelend als er nare zaken zijn voorgevallen, echter ik geloof dat alles draait om levenslessen. Welke les heb je geleerd? Ben je in staat om de geschenken uit nare ervaringen te halen en hierin te groeien, kun je dankbaar zijn voor de leraren/leraressen op je pad? Of blijf je hangen in wrok en boosheid… liefs Chantal

    /   Reply  / 
  1. Paul

   begin dan maar bij markrutte

     /   Reply  / 
 55. Paul

  Deze week in de aanbieding johanlindeman bier,2 kratjes voor de prijs van een.3 per klant.Op is op.Ook volgende week weer dezelfde aanbieding.Maar pas op,op is op .

    /   Reply  / 
 56. Paul

  Is er nog iemand die een blikje bier bij zich heeft in de zaal?,aha,gooi maar even.Wat ben ik toch para he.

    /   Reply  / 
 57. anja kootstra

  Geef hem AUB geen blikje bier hahah
  Je vind al genoeg verstopte blikje pakken wijn en waar alcohol in zit verstopt in je huis als je johan onderdak hebt gegeven.
  Elende genoeg gehad met die zak.

    /   Reply  / 
 58. john

  Woont in Jistrum, is gewoon een coma zuiper, hij moet ook alle kroegen in de omgeving nog even zijn rekeningen gaan betalen, In het dorp veroorzaakt hij alleen maar overlast.Ligt langs de kant van de weg met koeltas te zuipen midden op de dag, mensen dit is geen medium.

    /   Reply  / 
 59. Rico

  Vandaag weer half laveloos lopend gespot in Leeuwarden, met een groene regenjas van het leger, en een tasje van de Jumbo, met daarin weer n goedkoop pak wijn… :-D

    /   Reply  / 
 60. anja kootstra

  Erg dat een mens zo diep kan zinken.
  En niemand hem laat opnemen in een ontwenningscleniek..
  Zelfs zijn moeder die niks voor hem doet Ja hem de hand boven het hoofd houden als hij weer eens mensen een poot uit trekt.

    /   Reply  / 
 61. anja kootstra

  Zo die is mooi dus meneer zit in de bak nu.
  Laat hem maar ff lekker zitten.
  En aangemeld bij het GGZ Laat me niet lachen dat roept hij al jaren.
  Nee deze Johan Lindeman is niet meer te redden.
  Laag bij de grond en een leugenaar.
  Meer kan ik er niet van maken

    /   Reply  / 
 62. j roosenburg

  klopt ik ken johan ook persoonlijk
  hij is nog gemener dan gemeen en niet te vergeten zijn moeder die is ook door en door gemeen

    /   Reply  / 
 63. anja kootstra

  Ja klopt die zit in het zelfde schuitje.
  Geen haar beter en houd johan de hand boven het hoofd.
  Ik heb hem een tijdje in huis gehad, En hij nam drank mee naar binnen . En was bezig alle kroegen hier in sneek op te lichten had midden in de nacht politie aan de telefoon of ik ff Johan zijn rekening wilde betalen.
  Zij tegen de agent dat denk ik niet sluit hem maar op.
  Ik wil hem niet meer in huis.
  Toen kreeg ik moeder in mijn nek hoe ik johan zo slecht kon behandelen haha Dus mensen trap niet in Johan Lindeman zijn tranen het is een klootzak

    /   Reply  / 
 64. Jan

  uuuuuuuhh? Klopt het wat ik gehoord heb? Gaat Johan weer zijn mediumschap oppakken? (ik hoop toch van niet!)

    /   Reply  / 
 65. anja kootstra

  Goedemorgen.
  Heb er niks over gehoord, Maar denk het niet hijzal geen volle zalen trekken met zijn dronken kop . Ik ga zeker niet , Of misschien gaan we gezellig met zijn allen kunnen we gelijk geld innen bij hem. Dus als het zo is ga je dan met me mee ??

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>