Oh oh Jomanda, zo hoopvol en toch verlies je

Het nieuws zal wel hard aan zijn gekomen in het alternatieve circuit en toch denk ik dat het goed nieuws is. Sorry. Want wat is er nu gebeurd? Sylvia Millecam werd ziek, diagnose, borstkanker. Sylvia in paniek accepteerde dit niet. Ze ging verder kijken of het mogelijk toch iets anders zou kunnen zijn. Ze kwam terecht in het alternatieve circuit bij Jomanda en die nam haar vervolgens mee naar nog 2 andere alternatieve "artsen". En toen ging het volledig mis.      

Sylvia is er helaas niet meer en Jomanda heeft er zeker niet aan bijgedragen

Sylvia werd steeds zieker en uiteindelijk kwam ze weer terug bij de reguliere geneeskunde die ze de rug had toegekeerd. Wederom teleurgesteld denk ik persoonlijk. Ze was zo ziek dat ze de kanker niet meer kon overwinnen. Ze stierf veel te jong met een illusie armer. Namelijk de kans te overleven was er niet meer.

Wat ging er mis?

Sylvia wilde niet aan het woord kanker. Kan. Velen die het krijgen hebben dat en er zijn vele manier om je te laten helpen. Sylvia ging de alternatieve geneeskunde in. Kan (mits je het met de reguliere geneeskunde doet bij kanker!!!!). En ging naar Jomanda. Jomanda vervolgens vertelde haar: je hebt helemaal geen kanker! Je hebt gewoon een infectie. Jomanda stelde een andere diagnose (let op ze is geen arts en MAG geen diagnoses stellen!!!) en voelde zich bevestigd in andere "artsen". Sylvia labiel deed wat er werd gevraagd en…………… stierf!

JA Sylvia heeft een zelfbeschikkingsrecht als het gaat over behandelingen. JA Jomanda heeft een plicht Sylvia terug te sturen naar een arts EN Jomanda mag GEEN diagnose stellen, simpel zat.

Dus de uitspraak van het Hof is nu ook heel simpel, die diagnose, dat had niet gemogen dus Justitie moet nu vervolgen. HOERA

Ik ben het hier volledig mee eens. Als een klant bij mij komt met bijvoorbeeld kanker, stel ik A geen nieuwe diagnose, behandel ik niet als de klant niet door een arts wordt behandeld en ga ik zeker niet in mijn uppie ermee aan de slag. Dat is bij mij einde oefening voor de klant en staak ik elke behandeling. Ik zal ze namelijk wel het ziekenhuis in sleuren, precies zoals Haye van der Heiden zei op de begrafenis van Sylvia. Zucht was ze maar bij mij gekomen……..

Lees ook:Jomanda hield Sylvia Millecam weg bij reguliere artsen!
Lees ook:Proces Jomanda en 2 artsen. De Silvia Millecam zaak
Lees ook:Vrijspraak voor Jomanda in zaak Sylvia Millecam
Lees ook:JOMANDA: GENEZEND MEDIUM OF HEKS?
Lees ook:OM: Jomanda verantwoordelijk voor dood Millecam

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Oh oh Jomanda, zo hoopvol en toch verlies je

 1. Soraya

  Walgelijk dat zoiets in Nederland kan gebeuren.

    /   Reply  / 
 2. Redactie

  Weet je wat het is, zodra mensen “denken” alle wijsheid in pacht te hebben, gaat het mis. Ik hoorde Jomanda eens zeggen, Nederland is te klein voor mij. En op dat moment ging het dus goed mis.

  Healers en artsen kunnen prima samen dingen doen, maar zodra de een bij de ander het “werken met patienten” wegkaapt zijn we fout bezig. Jomanda is in mijn optiek hier echt de fout ingegaan.

  gr,

  Isabel

    /   Reply  / 
 3. Lemuaya

  mmmmmmmm, zou Jomanda dat gewoon bedoelt hebben, met Nederland is te klein, want daarin kan ik haar geen ongelijk geven, na al die jaren houd men zich hier nog steeds mee bezig, verdorrie zorg eerst eens dat de echte criminele opgepakt worden, ipv je vast te bijten in een zaak alleen maar om je gelijk te krijgen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>