Parnormaal of niet, even iets duidelijk maken over dit blog

Even voor de duidelijkheid, paranormaal is een blog voor mensen die meer willen weten over dit fenomeen. Mensen die interesse hebben, die meer willen lezen, misschien een bevestiging zoeken OF gewoon nieuwsgierig zijn naar de paranormale wereld. Tegenwoordig is het niet meer zo dat je er niet over mag praten, naar toe mag gaan of gewoon wilt ervaren. Ik probeer met het volgen van programma's, en mijn eigen ervaringen een steentje bij te kunnen dragen aan de kennisoverdracht hiervan. Een discussie ga ik ook niet uit de weg. Echter ik vind niet dat ik "moet bewijzen" dat het bestaat. Volgens mij zijn wij met zijn allen volwassen genoeg om zelf te kunnen oordelen wat we wel en niet willen weten. Het blog is dan ook GEEN forum platform om te discusseren, maar een informatief blog. Tips zijn altijd welkom natuurlijk of namen van paragnosten die hier thuis horen. Voor "wetenschappelijke feiten" loop ik niet weg, die worden heus geplaats, echter commentaren over leugens en niet bestaan bewezen laat ik niet toe op dit blog. Dat commentaar zal dan ook worden verwijderd. Er zijn genoeg forums te vinden op het internet om het daar te plaatsen, maar niet hier ok?

Veel plezier! En als er vragen zijn, stel ze gerust [email protected]  

Lees ook:Rose
Lees ook:Cold Reading deel 2
Lees ook:Ufo’s bestaan gewoon…
Lees ook:Forum, nieuw op het blog, wekelijks een forum onderwerp
Lees ook:Waarom volgt paranormaal.blog het nieuws over Apeldoorn?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Parnormaal of niet, even iets duidelijk maken over dit blog

 1. Redactie

  Nog niet maar er wordt wel aan gewerkt, ik ben van plan om deze week iets te plaatsen over 2012 als intro bericht.

  Gr,

  Isabel

    /   Reply  / 
 2. Ingrid

  waar kan ik chatten over spiritualiteit

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>