Zener kaarten

Ik heb ze al genoemd een paar keer, Zener Kaarten, ontwikkeld om mediums/paragnosten te testen op hun gave. En dit zijn ze nu:

 

De kaarten worden niet zichtbaar voor het medium geschut door de "tester" en dan 1 voor 1 opgehouden. Degene die meer dan 2 of 3 goed heeft wordt gezien als iemand met een bovengemiddeld talent. Althans zo zijn de kaarten oorspronkelijk bedoeld. Margary (blog oude doos) is de eerste geweest die aan deze test is onderworpen.

De methode is zeer omstreden. De ene parapsycholoog zweert erbij de ander juist niet en noemt ook dit bedriegelijk. Op het internet kun je tegenwoordig de kaarten ook terugvinden als "test". Humor kan ik je vertellen, probeer maar van een computer te winnen EN als je 5 keer op een en dezelfde kaart blijft drukken is je score ook bovengemiddeld. Hahahahahahaha

Hoe dan ook, dames en heren dit is een van de testen die men gebruikt voor mensen zoals ik, met een gave……. toch triest eerlijk gezegd. Maar ala, de wetenschap wil alles kunnen verklaren, zelfs het onverklaarbare.

Lees ook:Zenertest
Lees ook:Toekomst voorspellen via digitale snelweg
Lees ook:Werken met inzichtkaarten
Lees ook:Derek Ogilvie gelooft echt dat hij bijzondere krachten heeft
Lees ook:Linda Bolman geeft 4 februari cursus, kom erbij!!!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zener kaarten

  1. bel

    En dat moet bewijzen dat je paranormaal bent? Wat is het volgende, strikken op afstand??

      /   Reply  / 
  2. pipo de clown

    geschut is met een ‘d’, tenminste, als je het werkwoord bedoelt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>