Nederland – Frankrijk we mogen weer

Nou de kleur is mooi toch? Ik vind van wel en past ook zo mooi bij de huidige realiteit van de dag. Nederland weer aan de bak morgen tegen Frankrijk en Italie mag het proberen tegen Roemenie.

Het wordt een spannende dag denk ik. Nederland kan winnen van Frankrijk, hebben ze eerder gedaan. Maar Frankrijk moet winnen om een kans te maken op de volgende ronde. Wat wordt het? Ik denk een mooie wedstrijd met over en weer veel kansen en toch he, Nederland gaat het redden tegen Frankrijk!!! 2-0 Italie loopt nog met stoom in de oren en moet tegen een ploeg waar Frankrijk niet van kon winnen. De Roemenen weten dat Nederland Italie heeft verslagen en heeft er wel zin in om tegen de Vesuvius vulkaan te voetballen……….. ze gaan hun kansen wel pakken dit keer let maar op. Italie krijgt het te zwaar en wordt moe. Roemenie maakt een kans hier, maar Italie heeft denk ik toch het geluk mee…….. Hoewel ik Roemenie zie winnen. Nederland is morgen definitief door, nummer 2 wordt Frankrijk die Italie gaat vernederen in de revanche van die finale van 2 jaar geleden……….

Duitsland, oh wat was ik blij met deze uitslag zeg, ik heb de rollen gewoon omgedraaid met mijn eerder blog. Ik schreef dat Polen ging winnen van Duitsland. Kroatie maakt die voor mij goed. Genieten was het (sorry ik weet het, dit is nu eenmaal leedvermaak). Kroatie heeft zich in ieder geval al geplaatst, 2x winst is door.

Polen-Oostenrijk. Zoals verwacht denk ik wel, de Polen hebben het geredt. Of is dit voorbarig gezien het tijdstip van plaatsen? Ja dus, in de blessure tijd komt er nog een penalty voor Oostenrijk oei oei.

Het wordt wel heel spannend nu in deze poule, de Kroaten hebben 2 wedstrijden gewonnen, Duitsland en Polen beiden 1. Zit em dus in de laatste wedstrijd vast op het doelsaldo, Duitsland moet dan Oostenrijk verpletteren, of Kroatie wint gewoon van Polen……….

 

Lees ook:Oostenrijk hoeft niet ver als ze uitgeschakeld zijn….
Lees ook:OK OK OK voetbal dan toch maar weer?
Lees ook:EK is begonnen
Lees ook:Update WK voorspelling 2de ronde
Lees ook:UPDATE WK eerste ronde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>