Oostenrijk hoeft niet ver als ze uitgeschakeld zijn….

 Zo en terwijl Nederland kijkt naar Tsjechie-Turkije zit ik te bedenken wat het morgen gaat worden voor Oostenrijk het andere gastland.

En een harde wedstrijd dat het is. Goed dat Koller nog meespeelt. Sorry Turkije maar fair play betekend ook fair play. Maar wat een horror wedstrijd is dit zeg. Tegen weerwil van alles is Turkije gewoon door he.

Polen – Kroatie en Duitsland – Oostenrijk………. wat een feest weer hier. En spannend dat het wordt ook. Kroatie staat nummer 1, Duitsland 2 en Polen nummer 3. En de Polen kunnen het nog redden om nummer 1 te worden mits ze de Kroaten verslaan…….. Hoewel voor de volgende ronde Portugal-Duitsland een leuk pot gaat worden. Portugal is net effe een streep beter en de Duitsers vechten net iets langer door. Maar goed deze wedstrijden eerst natuurlijk.

Polen, gaat het helaas niet redden. De Kroaten met 2x winst in de benen gaat door. Die geven dit niet weg en willen als eerste die 9 punten halen. Dus Duitsland zit safe hiermee, gaat winnen van Oostenrijk en wil nu toch wel laten zien dat ze kunnen voetballen. Kroaten pakken het met een 2-1 ofzo en Duitsland, 1-0 meer niet. Zo goed is de manschaft dieses Jahr nicht. Schade alles geht nur einmal vorbei.

 

Lees ook:Nederland – Frankrijk we mogen weer
Lees ook:OK OK OK voetbal dan toch maar weer?
Lees ook:Duitsland-Turkije
Lees ook:WK voorspelling Marissa Bottenheft (Enigma)
Lees ook:EK is begonnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oostenrijk hoeft niet ver als ze uitgeschakeld zijn….

  1. Michel

    Is weer afwachten wanneer oostenrijk zich ooit weer voor een tournooi gaat plaatsen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>