De naakte waarheid, deel 2

De Naakte Waarheid konden we 2 weken geleden voor het eerst zien met in de hoofdrol Wendy. Wendy zelf heeft al een reactie achtergelaten op mijn blog. Wendy bedankt er nog voor. En inmiddels heeft ze ook een eigen site.

Op de site van de Naakte Waarheid lees je waar het programma voor is bedoeld:

" In het nieuwe RTL 4-programma ‘De Naakte Waarheid' laat presentatrice Daphne Deckers, bijgestaan door mental coach Robert Pino, vrouwen zien hoe zij er goed uit kunnen zien en zich goed kunnen voelen, ongeacht hun lichaamsvorm of maat. In aflevering 1 hebben we kunnen zien hoe Wendy opbloeide van een onzeker meisje naar een vrouw vol zelfvertrouwen. Kijk woensdag 17 september om 21.25 uur naar RTL 4 voor aflevering 2."

 Daphne en Robert

Hoe is het nu met Wendy? Ook dat is te lezen op de site.

 

Hallo, ik ben Wendy kandidaat uit De Naakte waarheid. Eerlijk gezegd heb de onzekerheid over mezelf en mijn lichaam heel lang verborgen gehouden. In het programma De Naakte Waarheid heb ik daar hard aan gewerkt. Ik ben de confrontatie met mijn verleden en mijn onzekerheid aangegaan met behulp van de mental coachinging van Robert Pino samen met Daphne Deckers.

 Wendy met haar man en dochtertje

Ik heb een week lang hard gewerkt aan mezelf en een make-over gekregen. Ik heb letterlijk en figuurlijk een streep getrokken en een groot deel van het verleden een plek gegeven. Ik zie mezelf nu anders. Nu, ruim een maand na de opname voelt ik me nog steeds erg goed. Ik geniet meer van het leven. Ik heb ook veel leuke reacties gekregen op het programma De Naakte Waarheid. Ik blijft natuurlijk aan mezelf werken, maar ik durf nu gewoon naar een feestje te gaan met korte mouwen en voor mezelf uit te komen. Alles gaat echt heel erg positief op dit moment. Als boodschap aan iedereen die onzeker is zou ik willen zeggen:

"Durf over de lijn te stappen en het verleden achter je te laten. Ieder mens is bijzonder en mooi. Liefde is de grootste kracht en die kun je ook in kleine dingen vinden. Je moet er zelf wat aan doen en er voor open staan"

Voor meer informatie over Wendy kun je naar haar website gaan, en dat moet je zeker doen!

Bron: RTL 4 en site Wendy.

 

Lees ook:De naakte waarheid, nieuw programma op RTL 4
Lees ook:De naakte waarheid, deel 5
Lees ook:De naakte waarheid, Sanneke en Joyce
Lees ook:De naakte waarheid, deel 4
Lees ook:De Naakte Waarheid, oproep aan de deelnemers

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De naakte waarheid, deel 2

 1. wendy

  Wauw Hanna
  Ik was ontroerd
  Wat ben jij een spetter
  Niet meer onzeker zijn over jezelf
  Wat ben jij een mooie vrouw je vriend mag zeker trots op je zijn
  Ga jij ook een site maken hoe het verder met je gaat?
  mail me even als je wil je kan het op mijn site vinden
  Heel veel liefs Wendy afl 1

    /   Reply  / 
 2. Redactie

  Nou wat kan ik hier nog tegen in brengen, helemaal niet dus he. Wendy nogmaals bedankt toppertje!

  Gr

  Isabel

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>