Filmpje, oef, je zult het maar zien in je huis!

Oef mooi zichtbaar ook dit keer, kijk maar hoe de geest over de trap neer daalt. En natuulijk ik zie het commentaar over fake en in scene gezet wel tegemoet. Is prima, maar je moet het wel even gezien hebben weer. De geest op de trap en nog veel meer!

Lees ook:Vreemde handafdrukken op muur…
Lees ook:The Brown Lady of Rainham Hall, het beroemdste spook van England
Lees ook:Het blijft spoken in het Stanley Hotel…
Lees ook:Handafdrukken op de muur…
Lees ook:Het huis is mijn thuis niet meer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filmpje, oef, je zult het maar zien in je huis!

  1. Dreamwitch

    Ik vindt het wel heel erg echt lijken, dus denk niet dat het fake is…of ben ik nou zo goed gelovig?
    Nee ik geloof niet dus maar dat er meer is tussen hemel en aarde weet ik wel zeker,heb genoeg ervaren dus weet wel waar ik het over heb.
    Bijna niks verbaast me eigenlijk nog en schrik niet gauw meer ergens van,dat neemt niet weg dat ik iets niet bizar vind want dat vindt ik het dus weer wel :-) .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>