SBS 6: Liesbeth van Dijk en paranormale kinderen binnenkort op TV

Het heeft even geduurd maar hier is het dan, SBS 6 heeft vandaag vrijgegeven dat zij het programma gaan maken met Liesbeth van Dijk en de paranormale kinderen. Liesbeth namens ons allen heel veel succes


21 april 2009 SBS 6 ontwikkelt nieuw tv-format

Paranormale kinderen tonen hun bijzondere gaven.

SBS 6 komt met een nieuw tv-format waarin paranormale kinderen centraal staan. Kinderen hebben vaker paranormale ervaringen dan volwassenen. Vaak is het voor henzelf en hun directe omgeving lastig om deze onverklaarbare gebeurtenissen een plek te geven. Het programma speelt in op deze hulpvraag. Liesbeth van Dijk, finalist uit de eerste reeks van het programma Het Zesde Zintuig, begeleidt de kinderen en hun ouders bij het omgaan met deze bijzondere gave. Het programma is binnenkort bij SBS 6 te zien.
De toegenomen aandacht voor paranormale gaven in de samenleving is ook in het televisieaanbod terug te zien, maar nooit eerder was er aandacht voor de groep die hier het meest voor open staat: kinderen. Er wordt door ervaringsdeskundigen zelfs beweerd dat ieder kind voor het zesde jaar een paranormale ervaring heeft, maar dat ons allemaal geleerd wordt om dit te onderdrukken.

Liesbeth van Dijk ontmoet in haar praktijk regelmatig kinderen die over bijzondere gaven beschikken en dingen kunnen die voor de buitenwereld voor onmogelijk worden gehouden. Ze praten met overledenen en dieren en hebben denkbeeldige vriendjes. Vaak is het zowel voor het kind als de directe omgeving lastig om hier mee om te gaan. SBS 6 springt met een nieuw programma in op de hulpvraag van deze kinderen en hun ouders. In het programma vertellen de kinderen hun bijzondere verhaal en ontdekken zij met hulp van Liesbeth wat er allemaal mogelijk is met hun gave.

Ook Liesbeth had als kind al paranormale ervaringen, maar vond dit meer een last dan een lust. “Het thema gaat mij ontzettend aan het hart. Als kind voelde ik mij vaak eenzaam en onbegrepen met mijn gaven. Ik zie dat bij veel kinderen in mijn praktijk terug. Ook voor de omgeving is het vaak lastig om hiermee om te gaan. Ik ben blij dat ik hier door dit televisieprogramma op in kan spelen en kinderen en hun ouders kan helpen. Ik heb er ontzettend veel zin in en weet zeker dat we de mensen zullen verbazen en verwonderen met dit televisieprogramma.”

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het programma door een email te sturen naar [email protected]

Bron: SBS 6

Lees ook:SBS 6 zoekt paranormale kinderen voor programma Liesbeth Van Dijk
Lees ook:SBS 6 zoekt jou! Paranormale kinderen
Lees ook:SBS 6 nog deze maand met Paranormale Kinderen
Lees ook:SBS 6 volgt paranormale kinderen met Liesbeth
Lees ook:Jeugdjournaal: Voor kinderen, paranormale kinderen

36 Reacties // Reageer

36 thoughts on “SBS 6: Liesbeth van Dijk en paranormale kinderen binnenkort op TV

 1. Ko van Dijk

  Men zegt: “het hangt in de lucht” Hadden we het niet gisteren over dat lang verwachte programma? Maar nergens zie ik een datum van de eerste uitzending staan. Wel een mailadres waar deelnemers zich kunnen aanmelden. M.a.w. het programma moet nog worden voorbereid.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   @Ko van Dijk, het zal nog opgenomen moeten worden, en dan zal het waarschijnlijk na de zomer uitgezonden worden. Zo gaat dat meestal toch? Ik wens Liesbeth in elk geval heel veel succes!

     /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   @Ko van Dijk, dat denk je Ko maar weet jij dit ook? NEE dat weet je dus niet, ik wel.

     /   Reply  / 
 2. Jaap van den Bold

  He Liesbeth, helemaal leuk dat het eindelijk gaat gebeuren. Succes er mee! Als je nog wat interessante anekdotes met paranormale kinderen wilt horen moet je me tegen me die tijd maar een keertje benaderen. Ik wil nog wel wat voorbeelden uit mijn eigen praktijk met je delen hoor! Kanjer!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Jaap van den Bold, zal ze denk ik best leuk vinden :)

     /   Reply  / 
 3. Karin

  Leuk, zo’n programma. Waarschijnlijk een verademing na het ZZ… ben zeer benieuwd.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, lijkt me best leuk dit.

     /   Reply  / 
 4. Roos

  Liesbeth is nu op sbs6,over haar programma met kinderen.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Roos, TOP

     /   Reply  / 
  1. liesbeth

   @Iem, Dank goed stuk!

   is er ook info over aarbeienplanten, heb er vanmorgen een gekocht prachtig met grote aarbeien eraan, sinds ik hem in huis hem nies en proest ik het uit!

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    @liesbeth, mmmmmmmm klinkt als allergie, probeer prevalin neusspray, dat brengt een beschermlaag tegen de pollen zodat het niezen en proesten ophoudt.

      /   Reply  / 
    1. Iem

     @Isabel Blanco, ik heb van een apotheker gehoord dat je in plaats van neusspray beter gekookt water met wat zout erin en dan af laten koelen een paar druppeltjes op een theelepeltje in je neus gooien en dan opsnuiven. In neusspray zit een bepaalde ongezonde stof. Vraag me niet meer welke want dat weet ik niet meer.

       /   Reply  / 
   2. Iem

    @liesbeth, aardbeienplanten moet je ook niet in huis zetten maar in de tuin!

      /   Reply  / 
    1. liesbeth

     @Iem,
     Geef jij mij dan een tuin, dan zet ik de plant erin!

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      @liesbeth, hihi balkon heb je niet he, kan het ook goed op en anders de neusspray……. helpt best hoor.

        /  
    2. Roos

     @Liesbeth, als je die aarbeienplant nu toch graag wilt houden, wat ik me kan voorstellen, want het ziet er prachtig uit met van die aardbeien eraan, zet hem dan in je badkamer, daar is het lekker vochtig en daardoor blijven de pollen niet in je huis hangen.

       /   Reply  / 
    3. Karin

     @Liesbeth, geef die plant dan maar aan mij, ik heb wel een tuin… en ben gek op aardbeien, kan goed tegen pollen en slappe was heb ik niet….:)

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      @Karin, oh dat is lief…………………

        /  
 5. Roos

  @Iem, dat is Xylometazolinehydrochloride… :)

    /   Reply  / 
  1. Iem

   @Roos, het was een lange naam nu je hem noemt weet ik het alweer. Klopt, bedankt.

     /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   @Roos, sterk spul werkt goed :)

     /   Reply  / 
   1. Roos

    @Isabel Blanco, ja werkt zeker goed! En het voorkomt erger he, want op een voorhoofdsholteontsteking zit je ook niet te wachten natuurlijk. Als je neus echt flink verstopt zit dan werkt een zoutoplossing niet meer helaas en moet je soms tijdelijk even naar iets zwaarder spul grijpen.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     @Roos, ik heb me laten vertellen dat ik geen voorhoofdsholte heb, scheelt weer een ontsteking daar. Dus ik heb geen gat in mijn hoofd hihi.

       /   Reply  / 
    2. Roos

     @Roos, ik dacht dat ik een apart figuur was, maar jij kan er ook wat van!

       /   Reply  / 
 6. Iem

  @Liesbeth, dus jij hebt geen huisje, boompje, beestje? Koop lekker verse aardbeien in de supermarkt.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   @Iem, of ga lekker naar de markt! Lekker koopjes struinen en je aardbeien voor minder dan de helft van de prijs van de supermarkt :)

     /   Reply  / 
   1. Iem

    @Roos, klopt ik had het woordje super eraf moeten laten. De supermarkten zijn inderdaad te duur. Maar ik denk dat Liesbeth echt wel in de slappe was zit.

      /   Reply  / 
    1. Roos

     @Iem, nou ja, het maakt niet uit of je goed in de slappe was zit of niet, de markt is altijd leuk (vind ik) het lijkt wel of alles lekkerder is van de markt. :) Ik heb zo mijn kraampjes waar ik altijd kom, even een praatje maken enzo is ook altijd leuk. Een stuk leuker dan zo’n sjaggerijn die achter de kassa zit (ik zal meteen mijn excuses aanbieden voor de kassajuffrouwen onder ons, er zijn natuurlijk ook heel aardige dames bij…sorry dames)

       /   Reply  / 
    2. liesbeth

     @Iem,
     Juist niet Iem anders had ik wel aarbeien gekocht nu pluk ik ze vanuit mijn plant, wie weet moet ik wel een geldboom gaan planten waar ik niet allergies voor ben.

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      @liesbeth, dan wordt het een plastic plant hahahahahahahahahaha

        /  
 7. Isabel Blanco Auteur

  Morgenmiddag de laatste analyse over het ZZ met nog meer info over de fouten van het programma, hot news!!!! En dan nog een inkoppertje voor de kijkers waar ze op moeten letten bij de laatste aflevering, de feiten op een rij.

    /   Reply  / 
  1. Karin

   @Isabel Blanco, is nu de laatste of volgende week? Nu ben ik in de war…
   Ben benieuwd naar je hotnews. Zou Tessa zwanger zijn? Onee, da’s meer iets voor de story.

     /   Reply  / 
   1. Isabel Blanco Auteur

    @Karin, vandaag is de laatste show, volgende week begint Angstvanger

      /   Reply  / 
 8. Karin

  Ja, dit is aflevering 8… zie je wel, Parnassia, DE Parnassiamoorden.
  En een moord in de showbizz… goh, wat zal dat spannend worden.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>