Het nieuwe jaar en dan?

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Dit betekend dat door de overdracht van de stukken aan o.a. Klaarhelder verplaatst worden naar een ander blog. Het auteursrecht van alle stukken muv van de genoemde stukken zijn formeel van een ander dan blog online, zijn kunnen geen aanspraak maken op de stukken op dit blog die geplaatst zijn vanaf het moment dat ik ben begonnen ben met bloggen.

Lees ook:Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening”
Lees ook:colofon
Lees ook:Daniel Dungas Home, uit de oude doos
Lees ook:Chris Zoet, WK Voorspelling Italie wordt Wereldkampioen
Lees ook:EXCLUSIEF materiaal Marianne Vaatstra Zaak!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>