Mensen zijn buitenaardse wezens

Mensen zijn buitenaardse wezens

Mensen zijn buitenaardse wezens die ooit vanuit de ruimte naar de aarde zijn gekomen. Dat beweert althans een vooraanstaande Britse wetenschapper.Nieuw onderzoek heeft overtuigende bewijzen opgeleverd dat de oorsprong van de mens buiten onze planeet ligt, beweert professor Chandra Wickramasinghe van Cardiff University.

De eerste levenszaadjes van de mens werden 3,8 miljoen jaar geleden op aarde geplant. Microben uit de ruimte kwamen op aarde door komeetinslagen, die zich vervolgens vermenigvuldigden en zaaiden om het menselijk leven te scheppen. De astrobioloog Wickramasinghe heeft zijn bevindingen gepubliceerd in het International Journal of Astrobiology van Cambridge University. “Ja, we zijn allemaal buitenaardse wezens, we delen kosmische voorouders”, aldus Wickramasinghe.

Elke keer dat een nieuw planetenstelsel wordt gevormd, vinden enkele overlevende microben hun weg naar kometen. Die vermenigvuldigen zich en zaaien uit op andere planeten. Wickramasinghe noemt dit de panspermia-theorie. “We zijn dus onderdeel van een verbonden keten die zich uitspreidt over een groot deel van de kosmos. Het bewijsmateriaal wijst overtuigend in die richting.” Volgens de hoogleraar wordt het leven van miljarden jaren lang van planeet naar planeet overgebracht.

Bron: waarmaarmaar.nl

Lees ook:Een zoektocht naar sporen van aliens op aarde
Lees ook:Jongen bekend buitenaards wezen te zijn.
Lees ook:Erich von Däniken en zijn geloof in buitenaardse wezens…
Lees ook:Er leven wel degelijk aliens onder ons…
Lees ook:Bouwsteen voor leven ontdekt in gruis van komeet

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Mensen zijn buitenaardse wezens

 1. Roos

  Leuk stuk, en weet je, ik vind het nog niet eens zo’n vreemd verhaal….

    /   Reply  / 
  1. karin

   Maar wel erg beperkt.

     /   Reply  / 
 2. karin

  Natuurlijk zijn wij allen ‘buitenaards”. De aarde is immers een deel van de kosmos, het heelal. Onze habitat is op de aarde, maar die is weer onderdeel van die kosmos waarvan wij deel uitmaken. Wel op de aarde, niet van de aarde. De schepping is zo alomvattend en zo onbegrijpelijk en wij maar zoeken hoe het nu zit, hoe het nu kan. Wonderen laten zich niet vatten.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   En zo is het! :)

     /   Reply  / 
 3. Sjaak

  In ieder geval stukken geloofwaardiger dan het scheppingsverhaal. :D

    /   Reply  / 
  1. karin

   klopt, want daar begrijpen de mensen niets van, dat is te veel omvattend. We staan immers, intellectueel gezien, aan het begin van de evolutie… :)

     /   Reply  / 
   1. Joop

    Nou, we weten inmiddels dat de aarde niet plat is, en niet het centrum is van ons zonnestelsel, maar verder zijn we nog steeds een kudde ruzie zoekende mafketels, vind ik.

      /   Reply  / 
 4. george

  Als je van binnen naar buiten kijkt zie je meer.
  Als je van buiten naar binnen kijkt weet je minder.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>