Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening”

Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening” 

Het stuk is op verzoek van Paravisie verplaatst

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Daniel Dungas Home, uit de oude doos
Lees ook:EXCLUSIEF materiaal Marianne Vaatstra Zaak!!!
Lees ook:Het nieuwe jaar en dan?
Lees ook:Het Zesde Zintuig RTL 4
Lees ook:Chris Zoet, WK Voorspelling Italie wordt Wereldkampioen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>