In gesprek met Cobie, winnares Zesde Zintuig 2010!

Vanavond begint de nieuwe serie van Derek Ogilvie maar eerst nog even Cobie

In gesprek met Cobie de winnares van het Zesde Zintuig werd een ontzettend leuk gesprek. What you see is what you get en wat je voelt is een en al warmte.

Cobie, je vertelde dat je als kind al een Zesde Zintuig hebt, hoe omschrijf jij het liefste de gave die je hebt?

Als kind wilde ik veel alleen zijn, lekker in mijn eigen wereldje. Ik vond het gewoon prettig om een paar uur per dag alleen te zijn! Daardoor was ik zeer bewust van mijn ‘zijn’ al op zeer jonge leeftijd dus…. Dan ontwikkelen bepaalde zintuigen zich meer als bij kinderen welke altijd aan het spelen zijn met andere kids denk ik.

Mijn gave omschrijf ik het liefst als spiritueel helper, en doorgeefluik.

Hoe ben je daarmee omgegaan? Had je bijvoorbeeld weerstand net als Liesbeth van Dijk of ben je als kind serieus genomen. Het was vroeger nogal moeilijk om als kind met ” spookjes te praten “

Nee, als klein kind heb ik er geen last van gehad, zag ook geen verschijningen was wel heel gevoelig en intuïtief. Voelde altijd wel een bepaalde energie om mij heen.

Zijn er meer in de familie met een gave? Zoja welke gaves?

Ja, verschillende tantes waren begaafd, de 1 met het zogenaamde automatische schrift, vooral op medisch gebied. De andere tante met séances, dat werd vroeger heel veel gedaan. Mijn vader had het ook, maar deed hier niet veel mee.

Je gebruikt kaarten, welke betekenis hebben die voor je?

De Tarotkaarten hebben heel veel betekenis voor mij, je kunt het zo zien dat de kaarten voor mij een soort opening geven naar het universum. Sommige mensen doen er soms minachtig over, maar ik heb middels het Zesde zintuig wel bewezen dat het wel degelijk werkt om met kaarten te werken lijkt mij! Men zegt ook vaak dat ik de kaarten helemaal niet nodig heb, misschien is dat ook wel zo, maar zeker in de wat moeilijkere zaken geven de kaarten mij wel een ingang om de mensen te helpen en uiteindelijk gaat het hierom, toch?

Als je eenmaal bent begonnen met een reading hoe gaat dit dan in zijn werk? Op TV konden we ervaren dat je heel diep in de huid van het slachtoffer kan kruipen en erg emotioneel wordt.

Op dat moment stel ik mijn lichaam open, ik laat het toe dat het slachtoffer of de overledene even gebruik van mijn lichaam mag maken, zodat ik door de ogen van het slachtoffer/overledene kan kijken! Ik voel dan ook alle emoties wat er soms zwaar inhakt! Maar het is dan niet echt mijn emotie! Als de reading met is beëindigd pas dan wordt het mijn emotie!

Dit doe ik natuurlijk niet met een gewone reading zoals bijvoorbeeld met de aflevering met Kim Veenstra of bij gewone consulten in de praktijk, dan is niet nodig maar in sommige gevallen wel! Het kan wel veel vergen van mij in sommige heftige gevallen, dan heb ik er wel nog heel even last van. Maar gelukkig nooit lang…

Ben je in staat bij een zware reading om je af te sluiten of moet je echt stoppen op een gegeven moment?

Ja, nu kan ik mij beter afsluiten als in het begin! Bij de eerste ”zaak” heb ik er veel last van gehad! Maar gelukkig hebben ze bij TV Holland dat prima door omdat ze niet voor het eerst dit werk doen. Daarbij heeft iedereen die daar behoefte aan had na zo’n zware zaak, hulp gekregen! Zo weet ik nu ook beter hoe ik bepaalde emoties eerder af kan sluiten, natuurlijk ook door mijn eigen gevoel te gebruiken.

Bij ” Life for you” vertelde je pas laat je praktijk te hebben geopend, echter ik heb het gevoel dat je toch eerder een tijdje hebt gewerkt, wanneer was dit? En waarom ben je gestopt?

Nee, was echt nog niet eerder bezig, ja bijvoorbeeld voor de buren, die de hond kwijt waren en aan mij kwamen vragen of ik wist waar de hond was!

Dat soort dingen, dus gewoon alleen als er echt hulp nodig was, maar heel weinig mensen wisten dit eigenlijk! In 2006 ben ik begonnen met de Tarot, in een later stadium heb ik ook gewerkt voor een bellijn tot kort geleden, want uiteindelijk moet ik ook eten.

Het Zesde Zintuig, de deelname, waarom heb je meegedaan? Om erbij te leren of om jezelf te testen?

Ik wist dat er meer in zat! Maar die testen, krijg je gewoon niet in je praktijk! Dus was het een prachtkans om meer te leren. Het maakte mij ook niet uit of ik zou winnen, had alleen wel zoiets van, ‘niet in de eerste ronde er al uit’, dat was eigenlijk het enige…

Tenslotte, wat wil jij in je eigen woorden de lezers meegeven als ze bij je komen (reken maar dat ze zich melden)

Wat ik de lezers wil meegeven als ze in de praktijk komen? Tja, dat ze vooral hun eigen leven moeten lijden. Maar niet voor dingen zoals ’slaag ik voor mijn rijbewijs of zo’ naar een paragnost moeten komen. Ik wil heel graag helpen met inzicht te geven in een leven, of bij verwerkingsprocessen. Eigenlijk is het een soort van richting aangeven.
Bij een mediumconsult wil ik de mensen rust proberen te geven en laten zien dat wat er hierna komt prachtig is! Bijvoorbeeld een laatste groet van een overledene of een vraag welke de mensen nooit hebben kunnen stellen, dat vind de overledene ook vaak prettig, vooral als er niet goed afscheid is genomen.

Cobie is via haar site te bereiken voor afspraken.

Copyright Isabel Blanco en RTL 4

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Cobie winnares Zesde Zintuig 2010, even voorstellen
Lees ook:Ervaringen van een sjamaan, Miranda Custic-Schellingerhout (ZZ)
Lees ook:Doreen Virtue, medium
Lees ook:Zesde Zintuig, de eerste ronde bijna voorbij, Peter Van der Hurk!
Lees ook:Emoties leiden tot visioenen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “In gesprek met Cobie, winnares Zesde Zintuig 2010!

 1. jeroen

  hey nog proficiat dat je de beste gaven hebt van 2010 ik heb een vraagje, toen ik zes was hoorde ik gehuil maar niemand was er zei: hallo wie is daar??: ik kreeg niks terug en vanaf dan gebuerde het ik kreeg steeds meer stemmen te horen en op een duur kreeg ik ze te zien ik heb twee nachten geeneen oog dichtgedaan en ik had raadpleeg gevraagd bij een tante van mij maar die zei dat ik gewoon rustig moest doen en ik keek veel filmen over mensen die dat ook hadden maar ik wil egt gewoon constant ik wil gewoon mijn bijzondere kracht beheersen hoe doe ik dat plz geef antwoord aan dit mailtje en stuur het liefst iets aan mijn email en ik hoop dat ik zo snel mogelijkmijn gafe kan beheerse stuur ook het liefst met elke gaven want ik denk dat ik alle gaven hebt

    /   Reply  / 
  1. PAUL

   26 juni 2009,,,,ik lig in bad,en was van plan om nog enkele uurtjes in bad te verposen.plotseling roep ik hardop,Michael Jackson is vermoord.stap uit bad,loop naar de tv,zet CNN erop,en zie dat de ziekenwagen voor het huis van Michael staat.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>