Sekte Waarschuwing!! EenVandaag Gert Jan Agtereek in Kenia (nep Pinkstergemeente)

Op zoek naar Gert Jan Agtereek in Kenia, uitzending EenVandaag 17 mei 2010

Kijk en huiver, de man die in Nederland al heel veel mensen heeft opgelicht door zich voor te doen als voorganger van een Pinkstergemeente is zeer actief in Kenia, maar ook nog steeds met werven van fondsen in Nederland. Raak niet verblind door zijn charme maar hou in je gedachten dat alles rechtstreeks zijn eigen knip in gaat!!!!

Gert Jan Agtereek, de grote man achter onder andere Outreach Center Nederland, weet de leden van zijn kerk in Leiden steeds te overtuigen om geld te doneren aan verschillende projecten. Maar al deze projecten mislukken, het geld verdwijnt. Sinds 2003 leeft Agtereek als een luxe koning in Kenia. EenVandaag gaat kijken.

 Het Outreach Center Nederland in Leiden is een Pinkstergemeente onder leiding van Agtereek. De kerk vroeg de volgelingen om de kerk geld te lenen voor projecten zoals bijbelscholen. De projecten mislukten en de leningen zijn nooit terugbetaald. In 2003 wil hij in Kenia een Wereldkerk beginnen met zichzelf als grote leider, gefinancierd door de bijdragen van zijn Nederlandse volgelingen..

Bron: EenVandaag.nl

Lees ook:Pinkstergemeente Opgelicht
Lees ook:Kenia. Heksenjacht kost 11 mensen het leven
Lees ook:Zwijggeld voor slachtoffers misbruik Kerk!!!
Lees ook:Paranormale avond met Gert Brouwer 25 maart a.s.
Lees ook:Wat vieren er we met Pinksteren…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>