Chris Zoet, Moord op Willeke Dost, in september 2009 betrokken bij onderzoek!

Moord op Willeke Dost

Met dank aan Chris Zoet mag ik zijn visioen plaatsen. Zijn Twitter kun je volgen via de site zelf.

In het najaar van 2009, werd ik door een rechereur van de Recherche Drenthe gebeld of ik op het politiebureau wilde komen voor getuigengehoor inzake haar stiefvader. Piet was een oud-collega van mij. Enkele weken ervoor was de laatste tv-uitzending van het progamma Het Zesde Zintuig-Plaats Delict. Diverse collega paragnosten vertelden voor de tv dat Willeke in de buurt van het huis van haar pleegouders begraven lag. Ik vertelde de politie, dat de paragnosten een verkeerde plek hadden aangewezen en niet op die plek lag begraven. Dat het een ander plek was, in de buurt van de boerderij. Ik wist niet waar. Tevens vertelde ik de recherche dat ik een slanke jongeman zag, met een slank gezicht en sluik blond haar, toen tot zijn schouders. En dat hij toen te maken had met de verwijning van Willeke.

De recherche vroeg aan mij of ik ooit de kinderen van Piet had gezien. Nee antwoorde ik die heb ik nog nooit gezien, behalve de foto van de toen 15-jarige Willeke die in de regionale krant werd geplaatst, na haar verdwijning.

Ik heb tot vandaag bewust mijn visioen voor mij gehouden, om de politie niet in hun vaarwater te zitten inzake het rechercheonderzoek.

Bron: Chris Zoet

Lees ook:Pleegfamilie vast voor verdwijning Willeke Dost versus paragnosten
Lees ook:Zesde Zintuig Aflevering 8: de zaak Willeke Dost UPDATE
Lees ook:Paragnosten dwingen politie tot actie in zaak Cheryl Morriƫn
Lees ook:Zesde Zintuig: ‘Harry de Neus’ speurt naar Willeke Dost
Lees ook:Willeke Dost ‘Moord’ uit mysterieus boek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>