Willeke Dost ‘Moord’ uit mysterieus boek

Willeke Dost ‘Moord’ uit mysterieus boek

Opmerkelijk bericht in de Telegraaf

KOEKANGE -  Opnieuw komen opmerkelijke feiten aan het licht in de zaak van het spoorloze meisje Willeke Dost (15). Haar vroegere pleegvader blijkt eerder tegenover de politie een misdrijf te hebben beschreven dat bijna één op één kan worden overgezet naar de vermoedelijke moord op de Drentse tiener. Maar ook hiermee deed de politie niets.

.. Hier blijft het niet bij. De inmiddels overleden pleegvader van Willeke blijkt in 2004 een ronduit bizarre verklaring te hebben afgelegd bij het toenmalige landelijk team kindermoorden (LTK). Dat inmiddels opgeheven politieteam stelde destijds vragen aan Willeke’s pleegouders met het oogmerk de Drentse politie over deze zaak te adviseren.

Midden in het verhoor verhaalde de pleegvader plotseling en ongevraagd over een misdaadroman. Hij sprak daarbij letterlijk over ‘zijn boek’ met de titel ‘De Derde Uitweg’ waarin een getrouwde man een affaire heeft en zijn minnares thuis opzoekt. Dan lopen de zaken echter compleet uit de hand. Terwijl de hoofdpersoon op de bank met zijn vriendin de liefde bedrijft, klopt opeens iemand op de buitendeur. Juist als de vrouw wil gaan gillen, pakt de man een kussen dat hij haar op de mond drukt tot het hevig spartelende slachtoffer is gestikt.

Lees hier het hele opmerkelijke artikel over Willeke Dost en nieuwe feiten

Lees echter ook dit ontroerende stuk op de site van Michael van Olffen.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Pleegfamilie vast voor verdwijning Willeke Dost versus paragnosten
Lees ook:Zesde Zintuig Aflevering 8: de zaak Willeke Dost UPDATE
Lees ook:Zesde Zintuig: ‘Harry de Neus’ speurt naar Willeke Dost
Lees ook:Chris Zoet, Moord op Willeke Dost, in september 2009 betrokken bij onderzoek!
Lees ook:Maddie McCann, de vermissing blijft in het nieuws

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>