Engelen kaarten

Engelen en heiligenkaarten. Een van de vele soorten kaarten die kaartleggers gebruiken. Maar ook veel reiki masters gebruiken ze na een healing. Ik kende het bestaan maar niet de kaarten zelf. Tot gisteren, toen kreeg ik mijn eigen set van mijn broer

Online kun je ze “trekken” als dagkaart, met een spreuk voor de dag of het antwoord op een vraag. Engelen, het zal je niet verbazen hebben iets met het geloof.

De kaarten die ik heb gekregen zijn ontwikkeld door Dorien Vortue, een medium en healer uit Amerika. Die de opbrengst overigens weer aan een Klooster schenkt zodat deze hun goede werk kunnen blijven doen. De kaarten hebben afbeelding van Heiligen en engelen, zeg maar beschermengelen en je vindt er troost in, kracht of antwoord op een vraag. Het zijn prachtige kaarten.

“Liefdevolle en betrouwbare raad en boodschappen van je favoriete Engelen en Heiligen.” Dit staat achterop het boekje. En het klopt wel vind ik persoonlijk, maar ja ik ben dan ook gelovig. De kaarten behoren tot de groep “orakel kaarten” en hebben een waarzeggend vermogen. Voor de vraagsteller die gelooft in de boodschappen van God uiteraard.

Het mooie van dit soort kaarten is dat er geen “doemkaarten” inzitten. Geen hel, geen dood, geen vuur zoals bijvoorbeeld Tarot.

Mooie kaarten, met goede raadgevende boodschappen.

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Beproef je geluk met Bloementherapiekaarten van Virtue…
Lees ook:Nieuwe engelenkaarten Doreen Virtue en Radleigh Valentine…
Lees ook:Hoe kom je in contact met engelen…
Lees ook:Witte veren en engelen…
Lees ook:Orakelkaarten Denise Jarvie; De wijsheid van De levensbloem…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Engelen kaarten

 1. Victor Jirka

  Mooi stukje over Engelen en Heiligen, het zijn idd hele fijne kaarten.
  Warme groet
  Victor

    /   Reply  / 
 2. Erik

  hey zeer mooie en intressant artikel over de kaarten.
  Waat kun je deze kaarten kopen ?

  M.v.g.
  E’rik

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>