Eerste spirituele beurs van Papendrecht

Spiritueel centrum De Zon organiseert de eerste spirituele beurs van Papendrecht. Die vindt plaats op zondag 17 oktober van 11 tot 17 uur in het Denksportcentrum aan de Van der Palmstraat 12 in Papendrecht.
“Met deze beurs komt een lang gekoesterde wens uit”, vertelt Simon Wemmers van De Zon. Na een lange zoektocht vond hij een locatie die aan bijna alle eisen voldoet. “Het denksportcentrum is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en de toegang is geschikt voor minder validen.”
Samen met Alie de Vries schreef hij diverse mediums aan om op deze eerste Papendrechtse beurs te komen staan.
“Het aanbod varieert. Bezoekers kunnen foto’s laten lezen, tarotkaarten leggen of naar de iriscopist. Ook kunnen ze op de beurs voetreflex-, massage- of reikibehandelingen ondergaan. Verder zijn er boomtekenaars, er is zandlezen en noem maar op. Uiteraard worden er ook Oosterse- en New Age artikelen verkocht”, vertelt Simon Wemmers.
Wemmers geeft in zijn eigen praktijk aan de Jozef Israelstraat in Papendrecht onder meer metamorfose-, reiki- en voetreflexbehandelingen en leest Cartouche orakelkaarten, evenals collega-organisator Alie de Vries. Alie maakt daarnaast ook mandala’s en wastekeningen. Beiden geven diverse workshops.
“We hopen van deze beurs een groot succes te maken, zodat het een jaarlijks terugkerend evenement in Papendrecht kan worden”, vertellen Simon Wemmers en Alie de Vries.
De beurs op zondag 17 oktober is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis, iedereen is van harte welkom.

Lees ook:Spirituele beurs in evenementenhal Gorinchem
Lees ook:Paranormale beurs van Paraview in Alkmaar
Lees ook:Aura's in Schagen of Spirits in t' Gooi …
Lees ook:Bezoek de paranormale beurs van Paraview Arnhem…
Lees ook:Kom naar de paranormale beurs van Paraview Rotterdam…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>