Zesde Zintuig uitzending maakt veel los bij vrienden

De uitzending van tv-programma Het Zesde Zintuig heeft veel losgemaakt bij vrienden van de overleden Michiel Gijzemijter. Drie paragnosten onderzochten de mysterieuze dood van Michiel.

De vrolijke 20-jarige brandweerman werd 28 december 2008 dood gevonden in een kelderbox in Leidschendam. Hij bleek door verbranding en verstikking om het leven te zijn gekomen. De politie vond geen aanwijzingen voor een misdrijf, maar de familie van Michiel legt zich hier niet bij neer.

Volgens de paragnosten is er absoluut geen sprake van een ongeluk, maar is er die bewuste nacht een confrontatie geweest met fatale gevolgen.

Op de Hyves-pagina van Michiel reageerden vandaag zijn vrienden. “Ik hoop echt dat er wat meer bekend wordt, zodat iedereen het misschien een plekje kan geven”, schrijft iemand. “Ik heb gisteren gekeken, nou kreeg gewoon kippenvel. Zo erg. Kan niet begrijpen dat iemand dat bij Michiel zou kunnen doen. Hij was zo aardig”, schrijft een ander.

Over de vermoedelijke plek, waar Michiel volgens de paragnosten ruzie heeft gehad, schrijven twee vrienden: “Ik heb het gezien, dat veldje is bij mijn flat… Daar krijg je pas kippenvel van erachter komen dat hij in het laatste uur van zijn leven zo dichtbij was zonder dat ik dat wist Michiel.”

Bron

Lees ook:Alison van “Medium”
Lees ook:Raadselachtige verdwijning en dodelijke brand in ‘Het Zesde Zintuig – Plaats Delict’
Lees ook:De dood hoort bij het leven
Lees ook:Oproep aan iedereen over “Het Zesde Zintuig Plaats Delict”
Lees ook:Het leven begint niet bij de geboorte en eindigt evenmin bij de dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>