Emoties leiden tot visioenen

Het spookt hier! De uitspraak die vaak wordt gebruikt als er iets gebeurt wat wij niet kunnen verklaren. Of als we denken in een flits iets gezien te hebben wat eigenlijk niet kan. Een soort spook dus. Alleen is een spook niet de voortlevende ziel van een overledene wat misschien wel veel mensen altijd hebben gedacht.

Het is niet de ziel, maar de psychische energie van een overledene wat hier een grote rol speelt. Of zoals de Paranormaalsite schetst: Het is een met een bepaalde doelstelling uitgezonden gedachte of fragment van de voortlevende psychische energie van de geest van de overledene.

Oftewel een visioen. Ook wel openbaring of verschijning genoemd en sterk afhankelijk van de situatie waarin de ontvanger zich bevind. 

Mensen die in gevaar of in nood verkeren zouden zo’n verschijning kunnen zien omdat dit de momenten zijn voor een overledene om van zich te laten horen.

Ik moet er wel bij vermelden dat een visioen alleen kan onstaan bij een zeer sterke emotie van de overledene, want hij of zij is tenslotte de zender ervan.

 

Lees ook:Visioenen en voorspellende dromen
Lees ook:Dieren hebben wel degelijk een ziel…
Lees ook:Filmpje met een bericht uit het hiernamaals…
Lees ook:Een visioen is gewoon een hallucinatie
Lees ook:Trek eens een Reiki inzichtkaart…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>