Mohammed en zijn visioenen

Volgens Geert Wilders van de PVV leed Mohammed aan een hersenstumor en is daardoor gaan hallucineren. Sterke uitspraken weer van Wilders waar hij weer geen vrienden mee heeft gemaakt. Het zijn niet zijn eigen woorden. Hij baseert dit op een boek van Vlaamse psycholoog Herman Somers.

De profeet leed volgens Somers vanaf zijn 40e aan een agromegalie, een groeistoornis die wordt veroorzaakt in een gezwel in de hersenen. Daardoor zou hij dingen zijn gaan horen en zien die er niet zijn.

Was Mohammed geesteziek of was hij net als Jeanne d’Arc en Ezechiël een grote ziener?

Volgens redacteur Germen van de site Visionair  is het te voorbarig conclusies te trekken over het karakter van mohammed of dat hij geesteziek was. Het enige wat volgens hem wel de concluderen valt, is dat het beeld van de profeet die geschetst wordt in de koran in strijd is met onze normen en waarden in Nederland.

Lees ook:Voorspellingen: Oudejaarsconference Wilders
Lees ook:WILDERS TOCH VERVOLGD OM UITSPRAKEN
Lees ook:Lezing Milan Somers in Eindhoven
Lees ook:Paragnost had kabinetscrisis al voorspeld
Lees ook:Wilders voor de rechter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mohammed en zijn visioenen

  1. Inge van der Meer Auteur

    Beste mo,

    Ik help het je hopen, maar ik ben bang dat de PVV bij de volgende verkiezingen nog steeds groot zal zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>