Waar kom ik mijn beschermengel tegen?

Bij beschermengel denk ik al snel aan een bijzondere verschijning met witte vleugels, die je wel eens in Amerikaanse films ziet en die ons beschermt tegen al het kwade.Dit beeld blijkt dus niet juist, want beschermengelen zijn onzichtbaar. Ze zijn er niet om ons te beschermen tegen bijvoorbeeld een auto-ongeluk of iets anders naars, maar om ons te begeleiden.

Je kan ze op verschillende manieren tegenkomen;

Zo kan je ze soms voelen; Je krijgt dan sterk het gevoel dat er iemand een hand op je schouder legt of bijvoorbeeld in je oor blaast terwijl je op dat moment helemaal alleen bent.

Het mag dan mijn beschermengel zijn, maar dat lijkt me toch best eng om te ervaren.

Een andere moment wanneer je ze tegen kan komen is in je dromen;  Meestal droom je dan over situaties die je in het verleden pijn hebben gedaan en herleef je als het ware opnieuw die nare situatie. Alleen is er één groot verschil; Wanneer je de volgende ochtend wakker wordt, heb je er ineens een veel beter gevoel over.

Als laatste kan je hem/haar ook gewoon op straat tegenkomen; Een onbekend persoon loopt op je af en zegt iets tegen je. Je wilt iets terug zeggen, maar voordat je dat kan doen is die persoon alweer verdwenen. Op de één of andere manier hebben de woorden van deze doodgewone voorbijganger heel veel indruk op je gemaakt waardoor jij achterblijft met een heel bijzonder gevoel.

Dit schijnt de meest voorkomende engel-ervaring te zijn. Hierbij gaat het dus vooral om het gevoel wat deze ervaring bij je los maakt.

Meer informatie hierover vind je hier

Lees ook:Gelukkig zijn? Vraag je beschermengel om hulp…
Lees ook:Waarom de naam beschermengel?
Lees ook:Negatieve visie? Gooi het roer om…
Lees ook:Gedachten vertroebelen je intuïtie
Lees ook:Soulmate, zielsverwant of tweelingziel…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Waar kom ik mijn beschermengel tegen?

  1. christine

    Mooi onderwerp, zou graag wat verhalen willen horen van mensen waarbij dit vaker gebeurd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>