Meditatief wandelen met paragnost Chris Zoet

Neem afstand van de drukte. Herken het wonder van het lopen. Kom in contact met de volheid van het leven. Allemaal kreten die horen bij Mindfulness, beter bekend als meditatief wandelen.
Al wandelend en mediterend laad je je dan weer in alle rust op en kan je de stilte in jezelf weer herinneren.

Jon Kabat-Zinn, arts en grondlegger van de hedendaagse mindfulness stroming beschrijft het als volgt: “Eenvoudig gezegd is mindfulness: je van elk moment bewust zijn. Mindfulness wordt ontwikkeld door bewust aandacht te schenken aan dingen waar we gewoonlijk niet zo snel bij stilstaan. Het is een vernieuwende aanpak om andere manieren van controle en wijsheid in ons leven te ontwikkelen, gebaseerd op ons innerlijk vermogen tot ontspanning, aandacht, bewustzijn en inzicht.”

Op maandag 16 mei a.s. geeft paragnost / magnetiseur Chris Zoet in het bos tussen Bussem en Hilversum een bijzonder masterclass Mindfuness waarin ze onder andere leren de natuur anders te beleven.

Wil je meer informatie hierover of je opgeven voor deze wandeling, klik dan hier

Lees ook:Bewuster leven met mindfulness
Lees ook:Soms liggen de antwoorden voor het oprapen
Lees ook:Mindfulness Day; maak kennis met mindfulness…
Lees ook:Sterker in je schoenen staan met kinderyoga
Lees ook:Mindfulnessmeditatie,terug naar het NU

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>