Wat is mijn doel hier op aarde?

Wat is mijn kracht en wat zijn mijn blinde vlekken? Waar doe ik het allemaal voor? Wat is mijn doel hier op aarde? Vragen die misschien in ieder zijn gedachten wel eens door het hoofd spelen. De geboortehoroscoop van de Maya’s kan hier met behulp van de Tzolkinkalender antwoord op geven.

Jacqueline Tull die zich inmiddels Maya-expert mag noemen, zag enkele jaren geleden een lezing op You Tube over de Lange Telling kalender van de Maya’s. ,,De man die de lezing gaf, Ian Lungold, gaf mij het gevoel alsof hij rechtstreeks tot mij sprak en wat hij vertelde raakte mij diep. Hij vertelde over kalenders en bewustzijn ( Consciousness and Calenders) en hoe het bewustzijn wordt beïnvloed door het type kalender dat word gebruikt in een beschaving.

Er ging een wereld voor haar open. ,,De Maya astrologie werkt op een ander niveau omdat het je meer bewust maakt van wat “Tijd” nu werkelijk is, hoe “Tijd” verandert en hoe je jezelf als het ware in de “Tijd” kunt plaatsen. Je wordt dan bewuster van je eigen inbreng en van de reden van je bestaan hier op aarde. De “Tzolkin”, de persoonlijke Mayakalender is een fantastisch “systeem”, pure magie en ik ga elke dag meer en meer de wijsheid die hierin verborgen ligt waarderen”,aldus de Maya expert.

Hieronder het bewuste filmpje.

Lees ook:Wat zeggen de Maya’s zelf over 2012
Lees ook:Opnieuw bewijs dat de wereld in 2012 vergaat
Lees ook:De mens kan de ondergang van de aarde voorkomen
Lees ook:2012, kraak zelf de code van de Maya kalender!
Lees ook:De dag des oordeels is een hoax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>