Frits van Houten als geest terug in GTST

Amerika staat er om bekend dat overleden karakters af en toe terugkomen in series. Zo is in As the World Turns, de langstlopende soapserie ooit, Brad de overleden man van Katie als geest nog steeds in de soap te zien. Blijkbaar had de schrijver van Goede Tijden Slechte Tijden zoiets van dat kan ik ook en tovert Frits van Houten weer even terug naar Meerdijk.

Het begin is vorige week al gemaakt. De jongelui van Meerdijk waaronder Wiet, de dochter van Frits van Houten leek het een leuk spelletje om geesten op te roepen via een Ouijabord.

Bij de vraag; Gids maak je zelf bekend, ging het glaasje naar verschillende letters en vormden het woord Frits.

Ik ben benieuwd hoe de serie het verder aan gaat pakken.

Wel hoop ik dat ze ook nog even laten zien dat glaasje draaien niet zonder gevaar is, want nu lijkt het alsof het gewoon een leuk onschuldig spelletje is, maar dat is het zeker niet.

Lees ook:Zet GTST kinderen aan tot geesten oproepen?
Lees ook:Was Tristan vd Vlis bezeten?
Lees ook:Pas op met Glaasje draaien
Lees ook:Glaasje draaien; een spelletje met veel duistere kanten
Lees ook:Pas op met het gebruik van een Ouija bord

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Frits van Houten als geest terug in GTST

 1. alisa

  Ik vind het onverantwoord dat ze dat in GTST vertonen, glaasje draaien, kinderen die er na kijken gaan het ook doen.Het is een erg gevaarlijk spel, me zusje heet het vroeger ook gedaan,en erna heeft ze alleen maar ellende in haar leven gehad, ze heeft haar leven ook beeindigd,2jaar geleden, nu zeg ik niet dat het alleen kwam door dat glaasje draaien, maar ik geloof wel dat er door dit glaasje draaien ook kwaadaardige entiteiten doorkomen,dus ouders behoed je kinderen voor dit.

    /   Reply  / 
  1. Henk

   totaal mee eens
   gr henk

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>