Mengen de buitenaardsen zich nu al onder de mensen?

Wanneer ik aan buitenaardse wezens denk, dan zie ik wezentjes voor me die er uit zien als ET en die rondvliegen in vliegende schotels met vele lampjes. ET is bij de meesten wel bekend denk ik. Het wezentje dat door de lucht vloog op zijn fietsje met zijn bekende uitspraak; ,,ET phone home”! Echter blijkt het beeld wat ik van deze wezentjes heb een complete misvatting.

Volgens Anton Teuben van Niburu zien de buitenaardsen er net zo uit als ons.  Hij vertelt zelfs dat ze bij hem werken.

„Tienduizenden Nederlanders hebben al eens contact gehad met een wezen uit andere dimensies, terwijl 70 procent van de Nederlanders gelooft dat ze bestaan”, somt hij op. „Hoe een buitenaardse eruitziet? Zoals u en ik. Er zijn er die bij onze redactie werken.” Reformatorisch Dagblad

Volgens de theorie van Teuben kan je buurman dus zomaar een buitenaards wezen zijn. Gekke gedachte eigenlijk.

En hoezo heeft hij ze al in zijn redactie zitten? Volgens zijn voorspelling komen ze toch pas in 2012 naar aarde?

Blijkbaar zijn ze er dus al en hebben ze zich tussen de mensen gemengd.

Lees ook:Is Anton Teuben schizofreen?
Lees ook:Onveilige stituatie in luchtruim door UFO?
Lees ook:Hoe denken jullie over buitenaards leven…
Lees ook:Je hoeft niet paranormaal begaafd te zijn om een geest te kunnen zien
Lees ook:Area 51; wat houdt de VS verborgen…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mengen de buitenaardsen zich nu al onder de mensen?

  1. Janneke

    Mijn buurman is een buitenaardswezen die altijd hele rare dingen zegt. Of komt het door zijn seroxat gebruik? Tjonge, tjonge, tjonge een normaal verstandig mens neemt de theorie van Teuben toch niet serieus. Voor mij blijft het buitenaardse paddoklets die regelrecht de prullemand in kan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>