Duistere Romantiek

Vampieren, weerwolven,demonen of mensen met speciale gaven. Allemaal strijden ze tegen het kwaad. Het kwaad in hunzelf en erbuiten.Met enige spanning, erotiek en een vleugje romantiek gaan ze op weg naar het traditionele geluk, maar deze weg is moeilijk begaanbaar voor hen.

Dit is de rode lijn die door alle boeken van de serie Dark Romance loopt. Onder de term Dark Romance vallen verhalen als Fantasy, Urban Fantasy en Paranormal Romance. Binnenkort komt er een nieuwe reeks uit. Onder de naam Black Moon worden verhalen van bekende Amerikaanse fantasy-schrijvers uitgebracht zoals bijvoorbeeld Blauw is de nacht, van de New York Times bestsellerauteur Maggie Shayne. Shayne schijnt in Amerika één van de geliefdste auteurs van dit genre te zijn.

Om alvast in de stemming te komen, kun je van dezelfde schrijfster online het boek ‘Voor de nacht valt’ lezen.

Hier alvast een korte intro:

Hij was zó lang alleen geweest, dat hij niet meer verder kon. Op
het moment van zijn diepste wanhoop vond hij echter een licht
in de duisternis. Een zielsverwant. Een vrouw die hem een reden
gaf om te blijven leven…

Wat er dan precies gebeurt kun je hier
verder lezen.


Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs; waar dromen tot leven komen…
Lees ook:Voorjaarseditie 2017 van Elfia…
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs in De Broodfabriek in Rijswijk
Lees ook:Colfer als kind getuige van buitenaards leven…
Lees ook:Nieuw smakelijk avontuur van de Vampierzusjes…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>