Help mijn huis zit vol dolende zielen!

Na een lange zoektocht is het dan eindelijk zover. Een eigen huis. Er is alleen één klein probleempje; het huis zit vol dolende zielen.

Dit is het verhaal van Sanne. Samen met haar vriend en kinderen heeft ze een oud huis gekocht. Het huis lijkt op eerste gezicht leeg te zijn, maar schijn bedriegt. Er dolen nog wat oude zielen door het huis. Eén daarvan is een oude man.

Het leek net een enge film”, vertelt Sanne op de site van ‘Gen Phoenix’.  “Wanneer ik mijn zoontje naar bed bracht, wilde ik per ongeluk wel eens een beetje wegdoezelen. Dan schrok ik vaak wakker van een oude man die erg boos zijn beklag richting mij deed.Vast gedroomd, dacht ik dan. Andere keren werd er ’s avonds tijdens het voorlezen op de ramen geklopt of begonnen de lampen te haperen. Soms vielen lichten zelfs uit. De moeite om op te staan nam ik op het laatst niet meer.Dan maar voorlezen in het donker”

Wanneer haar zoontje op een gegeven moment niet meer in zijn eigen bed wil slapen is de maat vol en onderneemt Sanne actie.

Klik hier voor het vervolg

Lees ook:Geesten verjagen kan je ook zelf
Lees ook:Lekker griezelen met Bobby en de Geestenjagers
Lees ook:Het huis met de 200 demonen…
Lees ook:Huis zit vol kwade geesten
Lees ook:Ik wist dat ik stervende was…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>