Geesten verjagen kan je ook zelf

Je hoort iemand duidelijk kloppen op de ramen van je huis, maar je ziet niemand. Lampen flikkeren aan en uit. Schimmen op de gang; Je hebt geesten in je huis, maar hoe krijg je ze weg?

Sonja Lodder, medium, doet aan huisreiniging. Voordat ze aan zo’n reiniging begint, roept ze onder andere eerst de hulp in van gidsen en engelen. Daarna richt ze zich op de energie van het huis en laat ze zich verder leiden door haar intuïtie. Ze legt contact met de dolende zielen, vertelt welke datum het is die dag, gaat eventueel een gesprek aan en probeert ze daarna de weg naar het Licht te wijzen.

Wanneer je vermoedt dat er geesten in je huis dolen, kun je volgens haar twee dingen doen. Of je schakelt de hulp in van een expert op dit gebied. Iemand die de zielen weg kan jagen of je probeert het eerst zelf.

Hoe deze doe-het-zelf geest wegjaag constructie in zijn werk gaat, kun je hier verder lezen.

 

 

Lees ook:Geesten kunnen energie bij je weg halen
Lees ook:Help mijn huis zit vol dolende zielen!
Lees ook:Nieuwe versie Poltergeist in bioscoop…
Lees ook:‘Er staat iemand achter mij’
Lees ook:Een paranormale gave hebben, kan erg lastig zijn

27 Reacties // Reageer

27 thoughts on “Geesten verjagen kan je ook zelf

 1. Darcy

  Hell aye, i want commit to paper or writing something like this but didnt gain epoch, may i repost this Geesten verjagen kan je ook zelf | Paranormaal

    /   Reply  / 
 2. niek1928

  Beste mevrouw

  Geesten verjagen kan je ook zelf.

  Deze titel zal aan jagende mensen goed doen. Maar ik denk er anders over, ik verzoek u om de titel te wijzigen door verjagen te vervangen door “doorsturen”.

  Na een ervaring van lichamelijk aanraken heb ik gewoon in het Nederlands en in het Engels – stil, zwijgend – gezegd: Ga naar het licht – Go to the light. [Van datum noemen had ik nog niet eerder dan nu en hier gehoord.]

  In alle liefde doorsturen lijkt me meer met mijn werkelijkheid overeen te komen dan verjagen. In verjagen steekt iets liefdeloos van ongewenstheid, van angst voor het wezen, van afkeer van het wezen en meer.

  Het volgende verduidelijkt het bovenbedoelde wat. Ik ben er niet op uit om antwoord te krijgen op een eventueel opkomende vraag als zou ik willen weten wie of wat er bij mij is geweest in het holst van de nacht. Aan zo’n antwoord heb ik geen behoefte, m.a.w.: laat maar.

  Verduidelijking:
  Er waren in voorjaar 2010 in de nacht aanrakingen die ieder van de volgenden zou hebben kunnen verrichten:

  1,) Een onlangs (nu dik 2 jaar geleden) vermoorde man, waarvan lijk nooit is gevonden. Moord mogelijk gepleegd vlak bij het hotel waar ik toen een paar dagen overnachtte, mogelijk is hij alleen daar vlakbij begraven.
  2.) Een oorlogsdode van 1944, na gevechten rondom de Ginkelse hei, pakweg 150 meter verwijderd van bedoeld hotel.
  3.) Mijn in 1979 door zelfophanging in Santpoort-inrichting omgekomen ex-echtgenote, die ik liefhad, maar waarvan ik op haar aandringen en initiatief in 1970 gescheiden was. In een zaaltje in Almere had een medium al eens aan me doorgegeven dat ze nog op/bij de aarde aanwezig was, gewoon door een hint, een kernachtig zinnetje dat mijn ex en ik vroeger wel eens gewisseld hadden, eigenlijk wel een beetje liefelijk, haast nostalgisch.

  De gebeurtenis.
  Ik werd wakker bij de ervaring dat het leek alsof iemand door breed duwen op mijn rug (ik lag op mijn zij) in me wilde kruipen (een subjectieve onbewijsbare waarneming natuurlijk).
  Zij/hij betastte/klopte met licht druk met haar/zijn 8 (kan ook tien) vingers mijn gelaat, alsof het me wilde proberen te herkennen. Andere mogelijkheid: (oh die fantasie – misschien) mijn ex liet me weten dat ze het vele malen diep in mijn gezicht krabben met bloedige gevolgen, tijdens ons huwelijk, ongedaan wilde maken. Misschien een laatste niet afgemaakte zaak van haar bestaan op/bij deze wereld.

  Ik zie het zo: ik hoop dat degene die het was in vrede naar het licht is gegaan. Een uitleg of vaststelling van iemand als u zou mij niet verder helpen. Ik heb geen behoefte aan zo’n hulp. Ik zou toch altijd blijven twijfelen welke van de 3 gevallen de veroorzaker zou zijn. – Ik twijfel grondig aan adequate behandeling door de politie of haar helpers in de situatie van de vermoorde man. Ik snap de behoefte van de nabestaande moeder, ik snap de behoefte aan bestraffing van de vermeende dader maar voel geen enkele behoefte om een tijd mee te maken met allerlei stappen van O.M. en politie die me ondersteboven zouden maken en veel tijd zouden kosten. Laten ze zelf maar een geestelijk onderzoeker er op los laten zonder mijn inbreng en inmenging. Ik hou op bepaalde beperkte manier van die man, ik heb die zaak met enige spanning – later – gelezen. Maar ik houd rekening met mijn leeftijd van 83 jaar, met mijn gesteldheid na een darmoperatie 3 jaar te voren waardoor ik een zeer licht Niet-Aangeboren Hersenletsel (N.A.H.)heb opgedaan, die pas deze maanden tot een zeker herstel is gekomen. Ik leef rustig samen met mijn echtgenote waarmee ik een 40-jarige band/huwelijk heb. Deze rust vooral, blijf ik in ieder geval vasthouden.

  Mijn enige verzoek aan u is dus, denk er eens over na of een ietwat menselijker kop mogelijk is. Bijvoorbeeld:

  Geesten doorsturen kan je ook zelf.

  Vriendelijke groet – Niek

    /   Reply  / 
 3. Rene

  Geesten verjagen kan je ook zelf. Dat is grote nonsens. Dat is jezelf voor de gek houden. Hier moet je een bepaalde gave voor hebben, inzicht en ervaring. Daarom is het slechts een aantal paragnosten die dit wel lukt, en dat maakt het zoeken naar zulke paragnosten heel moeilijk. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg.

    /   Reply  / 
 4. Rutger

  ik beheer een pand in steenbergen en het is 1960 gebouwd. Wij hebben dat 2 jaar geleden verbouwd tot een mooi pension voor 105 mensen. Nu weet ik dat er in 1996 iemand zelfmoord heeft gepleegd in een kamer. En precies op die plek klagen de mensen nu dat er vreemde dingen daar gebeuren en geesten zien. Terwijl die mensen uit polen komen en niks van de zelfmoord af weten.Het pand is totaal gerenoveerd de kamers zijn verandert maar het is wel op die plek waar de zelfmoord is geweest. Ik heb een exorcist nodig want ik ga het zelf niet doen. Kan iemand mij helpen?

    /   Reply  / 
   1. Dewi

    Deze link werkt niet

      /   Reply  / 
    1. Suzanne Grijpink

     Misschien kom je via deze site verder…www: spokenjagers-nederland.nl

       /   Reply  / 
 5. Rutger

  het was in 1960 trouwens een klooster en in 1980 verbouwd tot een invalide tehuis en rond 1990 verhuurt werd aan verschillende uitzendbureua voor oost europeanen en sinds een half jaar (1,5 jaar verbouwd) een pension voor polen

    /   Reply  / 
  1. jef

   hoi

   ik ken iemand die jullie wel kan helpen met de exorcist
   mail me maar als je die adres wil

   groetjes jef

     /   Reply  / 
   1. Mina

    Kan je me helpen voor een adres.

      /   Reply  / 
 6. kristel

  help!!! kan iemand me alsje alsje alsje blieft helpen ik heb al iets van een half jaar geleden bloody mary opgeroepen en nu blijft ze me achtervolgen en net toen ik naar me kamer ging toen lag he hele kamer overhoop en toen rende ik naar buiten kan iemand me alsjeee blieft helpen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 7. Ada

  Er zit hier in huis een entiteit die zich behoorlijk laat gelden nu, niet agressief, maar het geeft een gevoel van dood. Onze honden staan voor Hoe krijg ik dit weg?

    /   Reply  / 
 8. Benjamin

  Hallo,
  Ik heb nog nooit een geest op geroepe of de bedoeling gehad maar er gebeuren wel rare dingen. ik zie schimmen.. me schaduw gaat de andere kant op dan dat het zou moeten. soms begin ik uit het niets me heel zwak te voelen maar nu begrijp ik het! haha die dingetjes hebben me energie nodig haha daag dat geef ik dus effe niet heah. maar het rare is wat hebben ze bij mij te zoeken in ben een christenlijke jongen van 15 jaar… komen ze in deze wereld door films want ik heb wel spookfilms gezien :O kan u me tips en tricks geven om ze te verjagen trouwens ik heb het zelf ook geprobeert ik heb tegen ze gezegt dat ze uit men huis moeten en dat ik het heel lullig van hun vind dat ze bij mij een beetje gaan lopen doen en ik zij ook so van jullie hebben jullie leven al gehad en ik zit er nu in en toen zag ik schimmen naar de deur toe lopen!!! 2 hand in hand via de muur.. O_O ik schrok me kappot haha maar nu zie ik in me ooghoeken van die schimmen en ik denk so van is dat in me oogen ingebakken ofzo of is dat me fantasie? :O

    /   Reply  / 
 9. tmp kivits

  Help mijn dochter heeft geesten in huis. Haar dochtertje van 5 praat in haar kamer met iemand. En ze is vaak agresief luisterd niet. Zo huild ze zo lacht ze. Een citroen vandaag gekocht de volgende dag helemaal beschimmeld. Licht die zo maar stuk gaat nieuwe erin en pang weer stuk.wij denken dat er meerdere geesten in huis zijn. Hoe kunnen we het zelf proberen ze weg te sturen naar het licht. Kunt uw mij advies geven. Dank uw. Met vriedelijke groet trini

    /   Reply  / 
  1. Emily

   Hoi ik wil graag wat met je delen over geesten ik heb er zelf ook last van gehad zo als een keer om twee uur snachts ging mijn deur vanzelf open. Ik had ook een foto waar duidelijk te zien is dat er een meisje in de spiegel staat. Kijk je zal er nooit echt van af komen maar ik heb veel gestofzuigd op de plaatsen waar het het meest voor kwam ook heb ik een heilig kruis op mijn kamer. Als een klein meisje met een geest praat heb je waarschijnlijk met een kinder geest temaken. Ze praten alleen met kinderen soms ook met anderen. Ook is het een iedee om wierook te gebruiken. Tot zo ver mijn kennis ik hoop dat je er wat aan hebt succes.

     /   Reply  / 
 10. Suzanne Grijpink

  Ga nooit zomaar te werk…Neem je dochter hierin wel serieus… Veel mensen doen het af als onzin en dat is het dus niet.Je kunt eventueel met salie werken. Zelf heb ik wel eens vriendelijk gevraagd om te vertrekken. Op een heel vriendelijke manier. Uitgelegd dat mijn dochter bang was enz.. Sta wel achter in wat je doet. Bij twijfel zou je hulp kunnen zoeken bij een medium in je buurt. Spreek wel vooraf wat je wilt en wat het kost. volg hierin je gevoel. Zo moet het dan wel klikken tussen jou en die ander. Het branden van salie zou een oplossing kunnen zijn.. Ga vriendelijk te werk…..Succes en mocht je nog iets willen weten, dan hoor ik het graag…

    /   Reply  / 
 11. Suzanne Grijpink

  Hou je mij op de hoogte van eventuele ontwikkelingen met betrekking tot je dochter…?????

    /   Reply  / 
 12. Jan

  Al jaren gebeuren er vreemde dingen in mijn huis kapotte lampen waarvan de stekker niet eens in het stopcontact zit gaan vanzelf branden, Op foto’s die ik in huis maak staan verlichte bolletjes die ik met het blote oog niet zie, op filmpjes die ik in huis maak schieten de bolletjes op hoge snelheid langs de lens. Vanwege een inbraak in huis heb ik beveiligingscamera’s in mijn huis staan.Elke beweging wordt opgenomen. De bolletjes die ik met het blote oog niet zie,activeren wel de bewegingsdetector. rond 4 uur ‘snachts is de activiteit het sterkst.ook hangt er dan een geur vergelijkbaar met die van wasverzachter en soms van popcorn. Of het goed of slecht is weet ik niet maar ik wil wel graag weten wat het is. Op een locatie waar ik werk heb ik een soortgelijk iets maar dan zijn het geen bolvormen maar langwerpige dingen.Ik ben er niet bang voor maar zit wel met een paar vragen en kan dit ook niet uit mijn gedachten zetten.

    /   Reply  / 
 13. Suzanne Grijpink

  Het zijn orbs Jan..je mag mij altijd een mailtje sturen dan kan ik je meer info geven..

  [email protected]

    /   Reply  / 
 14. omer

  Mensen dat is zever alemaal als je er echt 10/10 eraf wil moet je naar een hekserij (tovenaar) de beste die dat eruit kan hallen of weg jagen moet je naar een mozlim gaan turk – marokaan en hun kunnen dat zeker want mijn tante had het ook en zij heeft er nu helemaal er geen last van dat kan ik maar zeggen en ik zever echt niet

    /   Reply  / 
 15. Lien

  Ik heb nog niet zolang geleden een geest gehad.
  Ik kwam thuis met mijn vriend, we gingen ons klaarmaken om te slapen en ineens beginnen alle drie de wijzers van de klok enorm snel te draaien en stopte weer. Dit gebeurde een aantal keren. We trekken naar boven, gaan onze tanden poetsen en horen verschillende geluiden beneden, dingen die vielen. Ik doe de deur open gelijk beginnen alle lichten in huis te flikkeren.
  Daarna gaan we door naar mijn kamer, terwijl alles afgesloten was duwde een enorme windstoot de lamellen van mijn kamer fel door elkaar.
  We liepen angstig door naar binnen en het was even stil. Toen klonk het of er iemand 3x klopte vanuit mijn kast. Niets was omgevallen. In paniek rende we naar onder en zagen we wat dat lawaai was beneden, alles was van de kasten gegooid.
  We gaan naar buiten naar de auto klaar om te vertrekken, ik wou nog even wachten en rookte een sigaret, intussen ging de wandlqmp buiten heel langzaam feller en feller schijnen, dan naar uit en dan weer naar normaal.
  In de auto onderweg naar iemand die we kenden, die zich daarmee bezig hield, leek het net of er iemand op ons hoofd streelde. We komen bij die persoon aan en hij voelde direct dat er iets was.
  Hij is uiteindelijk mee naar mijn thuis gegaan, heeft een ritueel gedaan met kaarsen en wierook.
  Hierna heb ik er geen last meer van gehad.

  Het was een hele gebeurtenis en hoop dat ik dat niet meer hoef mee te maken.

    /   Reply  / 
 16. randy

  help! Ik heb al meer dan 2 maanden het gevoel dat er iemand naar mij kijkt en dat ik constant in de gaten gehouden word , ik hoor s’ nachts altijd geklop en hoor voetstappen terwijl er soms niemand is. Ook hebben we ooit iemand de trap horen afgewandeld komen en er was niemand , heb ook enorme angstgevoelens , we hebben ooit gevraagd voor een teken van een overleden persoon maar heb het gevoel dat we iemand anders hebben opgeroepen.huisdieren vertonen raar gedrag alsof iets hun leid Wat moet ik hier aan doen ? alvast dank

    /   Reply  / 
 17. randy

  Ik heb ook het gevoel dat het mij overal achtervolgd , angstgevoelens zijn enorm groot. Heb ook het gevoel alsof iets mij ieder moment iets gaat doen. Heb ook vaak negatieve gedachten en ben normaal een zonnetje in huis . Soms blijk ik ook schimmen op te vangen en wat mij het meeste bang maakt is dat mijn naam soms gefluisterd word door iets. Instrumenten die uit zichzelf uitvallen en weer aanspringen. Ik ben ten einde raad want hoe meer ik het probeer te negeren hoe erger het wordt.Zou het iets kunnen zijn wat iemand van mijn familie ooit heeft opgeroepen door voor het plezier geesten op te roepen met een bord ? alvast dank

    /   Reply  / 
 18. naomi

  Goedenavond,

  ik ben opzoek naar iemand die ons huis/onszelf kan ontdoen van geesten. Ik ben altijd al paranormaal gevoelig geweest maar sinds ik met mijn vriend ben en wij inmiddels al in verschillende huizen gewoond hebben. Heb ik altijd het gevoel er iets of iemand aan hem vastzit.. wij hebben dan ook dingen meegemaakt. Maar ik denk dat het vooral aan hem vastzit.. hij is ook verslavingsgevoelig. Hij vertelde mij ook dat hij vroeger vaak geesten opgeroepen had met vrienden en de zogenoemde “spookhuizen” bezochtheeft. Dus wie weet heeft dat iets teweeg gebracht?

  Alvast bedankt !

    /   Reply  / 
 19. Amber

  Mijn vriend doet de laaste tijd raar.
  Als hij boos is is hij zichzelf niet meer zijn ogen worden vuur rood soms paars!
  En hij word heel geweldadig en moordlustig meestal weet hij niet eens meer wat hij heeft gedaan en hij zegt dat hij last heeft van een djinn.. Nou waar we nu wonen is het ook best eng als het licht uit is.
  En als ik het warm heb en hij komt naast me liggen heb in het ineens heel koud.
  Ze moeder zei dat ik een gebed moet opzetten van god en ze had het ingesproken via whatsapp ik deed het hardop en hij ging helemaal trillen ze ogen draaide rondjes echt heel gek ik schrok me eigen de tering.
  We hebben wel een foto van ze vader in de kamer hij is paar jaar geleden vermoord zou hij het kunnen zijn??
  Ik heb alle deuren gereinigd in huis
  En kaarsjes bij ze foto neergezet zout voor de deuren gestrooit en bak met water en zout.. wat kan ik nog meer doen?
  Mijn vriend zegt dat ik een goede djinn heb en als hij door flipt dat ik altijd de deur blokeer omdat ik wil dat het kwade alleen in die kamer blijft. Ik weet niet wat ik
  Moet doen kan iemand me helpen!!

    /   Reply  / 
 20. Suzanne Grijpink

  Hallo Amber…kijk eens op de site http://www.spookjagers.nl van Paul Pj Hoek…waarschijnlijk kan hij je wel verder op weghelpen…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>