Boeken speciaal voor nieuwetijdskinderen

We leven in een nieuw tijdperk. Onze intuïtie gaat een steeds grotere rol spelen en het contact met ons hart, ons innerlijke zelf, wordt steeds belangrijker. De nieuwetijdskinderen gaan ons dat leren. Zij zijn de kinderen van de toekomst.

Deze kinderen zijn hooggevoelig en daarnaast vaak ook nog paranormaal begaafd. Zij zijn hier op de wereld om de mensen aan te passen aan de nieuwe tijd. Waar het voelen belangrijker wordt dan het denken en het spirituele belangrijker wordt dan het materiële.

Omdat deze kinderen anders zijn dan andere kinderen vinden zij het soms erg moeilijk zich te handhaven in deze maatschappij. Naast de vele persoonlijke begeleiding bestaan er ook verschillende kinderboeken die deze kinderen kunnen helpen met de situatie om te gaan.

Zoals bijvoorbeeld de verhalen van kabouter Langmuts; Positieve verhalen met kleurige tekeningen die elk kind aanspreken en vooral ook erg herkenbaar zijn voor hoogsensitieve kinderen. Zo is er  ‘Langmuts is een held’; waarin wordt beschreven hoe moeilijk het soms is voor een kind om met zijn bijzondere gaven om te gaan of’Langmuts op school’; waarin de situatie wordt geschetst hoe het is als nieuwetijdskind naar school te gaan.

Klik hier voor een korte beschrijving van de boeken.

Lees ook:Langmuts is een..leuke boeken voor hooggevoelige kinderen…
Lees ook:Stichting Alana helpt nieuwetijdskinderen de schooltijd door
Lees ook:Nieuwetijdskinderen, hoe ga je ermee om?
Lees ook:Waarom een dokter of psycholoog bezoeken als je bij een medium terecht kan
Lees ook:Pesten op school is een serieus probleem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>