Veel huisdieren zijn paranormaal begaafd

Je hebt je koffers nog niet eens gepakt, maar je huisdier weet al dat je weggaat. Het dier wordt erg onrustig en begint zenuwachtige geluiden te maken. Toch durven hun eigenaren hier niet snel van paranormale gaven te spreken,bang om uitgelachen te worden. Is dit terecht of hebben dieren wel degelijk bovennatuurlijke gaven?

Volgens dierencommunicatiedeskundigen raken huisdieren erg gefrustreerd omdat er niet naar hun geluisterd wordt. Huisdieren proberen constant contact te maken met hun baasjes, maar de eigenaren zien het niet. Velen van ons zijn opgegroeid met de gedachte dat we niet kunnen communiceren met dieren, maar dat is volgens de deskundigen niet juist. Volgens de experts is het zelfs makkelijk om telepathisch contact te maken met je huisdier. Belangrijk is hierbij te luisteren naar je intuïtie en je innerlijke leiding. De boodschappen van het dier kunnen in verschillende vormen doorkomen. In woorden, beelden, gewaarwordingen en geuren.

Hoe je contact kan maken met je huisdier kun je hier verder lezen

Lees ook:Boek over de band met je huisdier…
Lees ook:Huisdieren hebben een helende werking…
Lees ook:Telepathisch communiceren met je huisdier…
Lees ook:Dieren hebben wel degelijk een ziel…
Lees ook:Antropomorfisme; intelligentie of menselijk onbeul?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Veel huisdieren zijn paranormaal begaafd

  1. Sjaak

    Net als mensen gebruiken dieren nonverbaal gedrag als communicatiemiddel. Ook hier is niks paranormaals aan.

      /   Reply  / 
  2. tineke been

    om nog maar te zwijgen over de grote sommen geld die er gevraagt worden v een sessie met je huisdier.en nog meer om het te kunnen leren.terwijl therapuiten zelf het opeens als gave hadden.zij hebben niks betaald.alleen de rijken mogen kennelijk met dieren praten.goh wat spiritueel maar niet heus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>