Ontrafel het mysterie van het mediumschap

Medium zijn is dat een vak of zit het in je genen? Persoonlijk dacht ik altijd dat paranormaal begaafd zijn een echte gave was en dat je jezelf dat niet kan aanleren. Nu schijnt er een workshop te zijn die kan laten zien hoe het mediumschap werkt.

Je kan tijdens deze workshop niet alleen een kijkje nemen achter de schermen van het mediumschap, maar je je krijgt door middel van verschillende oefeningen ook nog eens inzicht in wat je kan of in je hebt. Misschien heb je wel meer in je dan je denkt en kom je er na deze workshop wel achter dat jij ook medium kan zijn. Volgens Linda Bolman, medium en healer, is het allemaal mogelijk, zo lees ik op haar site.

Zij is dan ook degene die deze workshop zal verzorgen, maar niet voor niets uiteraard. Om deze workshop bij te kunnen wonen, moet je wel even 50 euro neertellen, maar dat is dan wel inclusief lunch, koffie,thee en lesmateriaal.

Klik hier voor meer informatie over de workshop.

Lees ook:Agenda Praktijk Hoop van Pandora (Linda Bolman)
Lees ook:Workshop agenda Linda Bolman
Lees ook:Praktijk de Hoop van Pandora, Agenda
Lees ook:Linda Bolman, aangesloten bij Enigma
Lees ook:De Hoop van Pandora, cursus aanbod

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>