Healing heeft voornamelijk te maken met liefde

Quantum-touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met de handen. Deze speciale helingstechniek is overgewaaid uit Amerika. De grondlegger ervan is Richard Gordon.

Volgens Richard Gordon heeft healing alles te maken met liefde. Nu doelt hij niet op het woord liefde als in traditionele betekenis van het woord zoals bijvoorbeeld liefde voor je partner. Hij heeft het over non-associatieve liefde. Iemand aandacht geven en er voor hem of haar zijn. Dat is ook de essentie van Quantum Touch. Om zijn uitleg hierover te verduidelijken heeft hij het boek ‘Quantum Touch’ geschreven.

Klik hier voor een korte beschrijving van het boek.

Lees ook:Richard Gordon: Bewust zijn van materie…
Lees ook:Over helen en overdraagbare energie…
Lees ook:Healing kan de kans op complicaties bij een geboorte verminderen
Lees ook:QUANTUM TRANSFORMATION ® Volgende workshop op 13 en 14 februari in Huizen
Lees ook:Quantum Touch zorgt voor genezing van brandwonden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Healing heeft voornamelijk te maken met liefde

  1. pepijn sniepsna

    mensen die nooit bevestiging krijgen van een familielid en heel egocentrisch in zich zelf opgaan. Daar waar je wordt genegeerd als naaste waar ze in collectief aan meedoen. En dat niemand er wat van zegt. En het voor diegene die verdrukt wordt voor opneemt. En dat ze je als zus of broer laag neerleggen waar anderen in collectief aan mee doen. En dat je dan een soort banvloek krijgt van verbannen worden uit de samenleving. En weg mag rotten aan de rand en de zelfkant van de samenleving. En dat er dan een familielid is zoals een zus die dat verheerlijkt en dat stelselmatig doet. Totaal geen aandacht maar schaden en havenen. Dit is geestelijke mishandeling en verwaarlozing. Dit lijkt iets weg te hebben van een geestelijk onvolwaardig ontwikkeld individu. Het is wat als niemand om je geeft. Iemand waar niemand omgeeft. En onernstig met ernstige kwesties omgaat en banden met naasten lijkt te versloffen. Dat men totaal aan je voorbij gaat en helemaal in zich zelf opgaat. Dit is toch pijnlijk. Je moet je hier toch iets bij kunnen voorstellen. Zonder steun en bevestiging en aandacht. Vervreemden van huiselijke banden. Dat doen ze bij militairen ook niet. Het thuisfront daar moeten zij het van hebben. Wat koudhartig. Je zou er bang van worden. En geen geestelijke banden hebben. En geen thuis hebben en geen rustpunt in je leven hebben. Dit werkt wel in op je gemoedsleven. Wat een koud gemoedsleven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>