Quantum Touch zorgt voor genezing van brandwonden

Quantum Touch is een healingstechniek wat veel weg heeft van andere healingmethodes. Er is echter één verschil. Met deze methode kunnen we ons lichaam helpen zich als het ware ‘uit te lijnen’ zodat de botten en wervels de kans krijgen de oorspronkelijke, gewenste stand weer in te nemen.

Door scheefstand worden bijvoorbeeld de chakra’s negatief beïnvloed en is de energie niet in staat om ongehinderd door het lichaam te stromen. De zogenaamde healer laat de botten en wervels dus niet bewegen. Het gebeurt door de genezingskracht en lichaamsintelligentie van de behandelde persoon zelf.  Hoe gaat dat in zijn werk:

De energie trilt op een hogere of lagere frequentie. Bij een hogere trilling is er meer balans dan bij een lagere trilling, er ontstaat pijn, ongemak, stress, blokkades, disbalans. Met Quantum Touch breng je door een aantal ademhalingstechnieken en visualisaties gekoppeld aan lichaamsbewustzijnstechnieken je trillingsgetal op een steeds hogere frequentie, waarbij je deze energie in je handpalmen bundelt, dit gaat vaak gepaard met een enorme warmte. Je legt je handen op een pijnlijke plek bij iemand en de energie van deze persoon wordt uitgenodigd om mee te vibreren op deze hoge frequentie. Het lichaam gaat als het ware mee resoneren.  Gevolg: Minder pijn, stress, ongemak, disbalans. Of zelfs géén blokkades meer.

Dat klinkt allemaal veelbelovend, maar wat ik helemaal bijzonder vond te lezen en te zien is dat zelfs brandwonden door een behandeling van Quantum Touch kunnen genezen. Klik hier om het resultaat te zien.

 

 

 

Lees ook:Quantum Touch is als het ware even je lichaam resetten
Lees ook:Healing is altijd zelfgenezing
Lees ook:Healing heeft voornamelijk te maken met liefde
Lees ook:Richard Gordon: Bewust zijn van materie…
Lees ook:Healing zorgt voor pijnverlichting bij reuma

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Quantum Touch zorgt voor genezing van brandwonden

 1. Inge

  Ik lees alleen maar over quantum touch, hoe komt dat?

    /   Reply  / 
  1. gerrit regtop

   Je hebt gelijk maar er bestaat ook nog de “moeder” van alle healingtechnieken namelijk: Quantum Entrainment. QE werkt zonder chakra’s, energie of ademhalingstechnieken. Bij QE is vooral niets doen enorm belangrijk.

   Gerrit

     /   Reply  / 
 2. sandra

  mijn perspectief over q: zo ik had het boek gelezen, ademhalen, rustig, dis ik meteen expermiteren, ja mensen begonnen meteen iets te voelen, maar wat zij niet wisten is: ik houd alleen maar de plek vast en deed niets met mijn ademhaling. ik begon een soort verslag van te maken, mijn conclusie zullen vele mensen niet bevallen sorry, maar dit is het:mensen raken elkaar te weinig aan, stel je bent ziek, je moeder of je partner hoeft alleen jouw aan te raken, gewoon even zachtjes, een gebaar van liefde,wat kan je snel opknappen, je kind komt binnen is gevallen, automatisch leg je je handen op de pijnlijke plek van het kind is verdwenen, ouderen die last hebben van hun rug, vrijf er lekker overheen, door aanraken komt er iets bij de ander binnen, en de pijn is even weg. even weg dus komt de persoon automatisch weer terug. waarom komt de persoon weer terug? even die aanraking. zo heb ik vele vragen gesteld, en één vraag kreeg ik steeds het zelfde antwoord: knuffelen of naast elkaar zitten julie wel eens? soms was het antwoordt. mensen in het bejaarden tehuis of ziekenhuis hebben weinig lichaamijk contact, ja het moeten van masseren, maar de rest is woordelijk. denk hier maar eens over na! iedereen heeft die behoefte.

    /   Reply  / 
  1. gerrit regtop

   Elkaar aanraken, daar sta ik 100% achter want daar gaat liefde vanuit. Ik mag ook wel eens mensen helpen aan de andere kant van onze aarde en dan is aanraken niet zo gemakkelijk maar dan werk ik gewoon op afstand en ook dat werkt super.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>