Worden engelen uitgebuit?

Engelen worden te pas en te onpas gebruikt. Internet staat vol met allerlei workshops om in contact te komen met je engel. Er schijnen zelfs engelenparties te zijn, een soort Tupperwareparty maar dan anders. Het meest bijzondere vond ik toch wel te lezen dat er ook een meditatiecursus wordt aangeboden waarin je kan knuffelen met je engel.

Iedereen heeft beschermengelen. Je beschermengelen staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen met je zielendoel. Vaak hoor ik dat mensen niet instaat zijn om in contact te komen met hun beschermengel. Om de energie van je beschermengel te voelen en te gaan herkennen, willen ze je graag een knuffel geven. Luister naar het filmpje, waarin je begeleidt wordt naar een heerlijke, liefdevolle knuffel met 1 van jouw beschermengelen.

Deze tekst staat te lezen op de site van Engelencoach. Mooie woorden. Die knuffel mag dan misschien gratis zijn aan de rest van de engelenconsults hangt een aardig prijskaartje.

Zo betaal je bijvoorbeeld voor een uur 86 euro! Met zulke bedragen zou diegene al snel betiteld worden als charlatan. Als het echt zo bijzonder is zoals men hier beweert, zou je deze meditatie eigenlijk gratis moeten aanbieden of misschien tegen een kleine vergoeding.

Lees ook:Waarom de naam beschermengel?
Lees ook:Beschermengelen laten van zich horen
Lees ook:Maak kennis met je beschermengel…
Lees ook:Leef vandaag en wees gelukkig…
Lees ook:Kan een beschermengel ons door deze barre tijden heen helpen?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Worden engelen uitgebuit?

 1. sandra

  wat is het volgende dat ze aanbieden: de jezus bewustzijn energie, ik geef een cursus en een inwijding twee dagen , wel even 150 betalen, en 50 e voor het inschrijven, wat kun je met deze energie doen, laten we eens improviceren: nou als eerst worden alle chakra’s in balans gebracht, oja, even de geschiedenis nog, (snel even googlen) ja dan komt het moment van de waarheid: je wordt ingewijd, ik leg mijn handen op je hoofd en de energie zal stromen. de tweede dag ga je leren hoe je elkaar kan behandelen en de inwijding doorgeven, en je krijgt een erkende certificaat.

  waarom deze inwijding: de trillingsgetal verandert, als je nu wordt ingewijd heb je geen last van symptomen die de meeste mensen hebben, zoals moeheid( te weinig zon gehad dit jaar), prikkelbaar, slecht slapen, hoofdpijn, nou als je deze inwijding doet, heb je nergens last van en wordt je automatisch je trillingsgetal aangepast. geweldig is het niet!!! en dat voor maar 150 e,

  dit heb ik even uit mijn duim gezogen, maar zoals ik op een ander topic al aangaf, ze blijven nu overal vandaan ploppen, je weet niet meer wat zuiver is, dank je wel voor de misbruik.

  ja, ik geloof in engelen, maar je moet het zelf doen, zij lossen je geen geldzaken of relaties op. dat zou wel makkelijk zijn, en dan nog een WAARSCUWING; er zitten ook gevallen engelen tussen, die reeds gevallen zijn, en jij als persoon weet niet welke. straks zit je met een gevallen engel te knuffelen, wordt toch wakker.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>