Een ‘walk-in’ is iets anders dan dat je lichaam is bezeten

Je wordt op een dag wakker.  Je voelt of je leven een boze droom is of  een leven dat je niet herkent. Wat is er aan de hand?

Wanneer je dit ervaart, kan het heel goed zijn dat er een ‘walk in’ heeft plaats gevonden. Een ‘walk-in’ is een ziel die voorbijgaat aan het gangbare proces om een menselijk lichaam te verkrijgen door geboren te worden. In plaats daarvan maakt een ziel een afspraak met een andere ziel om op een bepaald moment van levensenergie te wisselen. Zo lees ik op de site van ‘Nieuwetijdskind’.

Volgens de site moeten we een ‘walk in’ niet verwarren met een lichaam dat wordt bezeten door een ziel. Het proces van een ‘walk-in’ is heel anders dan het bezeten worden door een ziel, die zich vastklampt aan iemands lichaam en ziel. Bij een ‘walk-in’ situatie verwisselen twee zielen levensenergie op dezelfde wijze als een auto die wordt verkocht aan een andere eigenaar. Er huist maar één ziel in een ‘walk-in’ lichaam. De ziel die weggaat wordt een ‘walk-out’ genoemd. Daar er meer zielen zijn die een menselijk lichaam willen hebben, dan er lichamen zijn waar ze in terecht kunnen, kan het zijn dat de ‘walk-in’ ziel van een wachtlijst komt.

Klik hier voor de andere kenmerken van een walk-in.

 

Lees ook:Jongen bekend buitenaards wezen te zijn.
Lees ook:Het lichaam is een tijdelijk natuurlijk omhulsel
Lees ook:Waar lopen ‘oude zielen’ tegen aan…
Lees ook:Je ziel kan niet beschadigen na de dood
Lees ook:Bezoek krijgen van een geest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>