Jongen bekend buitenaards wezen te zijn.

Niburu , een groep die overtuigd is van het bestaan van buitenaardse wezens en ruimteschepen, beweert dat er zich  binnen hun groep buitenaardse wezens bevinden. Robin de Boer schijnt er zo één te zijn.  In een interview vertelt hij wat hem hier op aarde brengt.

De entiteit van het buitenaards wezen is in het lichaam van deze jongen gekropen. Dit zogenaamde binnentreden van deze ziel in een ander lichaam heet een ‘Walk in’. ‘Dit is een New Age concept van een persoon waarvan de oorspronkelijke ziel is vertrokken zijn of haar lichaam  is vervangen door een nieuwe ziel, tijdelijk of permanent. Persoonlijk vind ik het erg moeilijk te geloven dat er zoiets bestaat. Ondanks dat de mensen van Niburu het met zoveel overgave en enthousiasme vertellen, kan het er bij mij nog niet in.

In het programma ‘Je zal het maar zijn’ van BNN interviewt Sophie Hilbrand een enthousiast Niburulid. Klik hier voor het programma.

 

Lees ook:Sophie Hilbrand houdt ogen en oren open voor ufo’s
Lees ook:Paranormaal wordt normaal
Lees ook:Filmpje over ziel Chinese vrouw…
Lees ook:Het lichaam is een tijdelijk natuurlijk omhulsel
Lees ook:Aliens kunnen ons nog veel leren.

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Jongen bekend buitenaards wezen te zijn.

 1. Zippora

  Erg vervelend voor de jongen. Hoop dat hij er snel van verlost zal zijn. Zelf geloof ik niet in het bestaan van buitenaardsen. Als er iets is, dan zijn het volgens mij een soort spoken, waar je je beter niet mee in kunt laten, omdat het alles behalve positieve indrukken zijn. Eigenlijk een soort demonen. Ook het geloof in buitenaardsen, is eigenlijk al een vorm van bezetenheid. Je hebt je dan wel behoorlijk gek laten maken, maar dat zal wel de bedoeling zijn van deze demonen. Tijdig afstand van nemen, lijkt me, en niks meer lezen over UFO’s en zogenaamde buitenaardsen die er niet zijn. Geloof in de waarde van je eigen mens-zijn moet voorop blijven staan. We zijn echt niet minder dan die demonen.

    /   Reply  / 
 2. Troll

  Hahahoahahahahohahoahahaaaaahoohohaho!!! Lolololloolololololotrololololololotrolololololotrollololololololololo ho ha hohahoha!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 3. Zippora

  Zou me niets verbazen als dat hele verhaal over die “buitenaardse” jongen een hoax is. Nep dus.

    /   Reply  / 
 4. Johan

  Volgens mij moet die jongen snel worden opgenomen wegens waandenkbeelden. Gevalletje paranoïde schizofrenie. Triest…

    /   Reply  / 
 5. Zippora

  Als je met een groep mensen omgaat die het over niets anders heeft dan UFO’s, buitenaardsen etc. dan kan dit gebeuren. Hij zal moeten afkicken van allerlei invloeden, en zich niet meer gek moeten laten maken. Het is als met glaasje draaien, bij een zekere labiliteit kan het helemaal uit de hand lopen. Of hij echt zo zwaar gestoord is, kun je op grond van zo’n verhaal natuurlijk nooit zeggen. Het lijkt me in ieder geval wel getuigen van een groot gebrek aan zelfvertrouwen als je je zo vastklampt aan die gedachten over buitenaardsen. Hopelijk komt hij er op een gezonde manier van af met behulp van even gezonde anderen, en kan hij zich weer op zijn eigen toekomst richten, in plaats van op een toekomst die anderen hem hebben voorgespiegeld.

    /   Reply  / 
 6. Sophie

  Tja, ik geloof dat wij niet de enige zijn in dit universum. Het universum is zo groot. Kijk, ik heb het zelf nooit gezien en meegemaakt, maar ik kan ook niet zeggen dat het NIET zo is. Mensen geloven in reincarnatie, sterrenkinderen, ascentie, engelen, duivel, god, indigo’s en ga zo maar door. Iedereen heeft zijn eigen waarheid. Geen oordeel over.

    /   Reply  / 
  1. Sjaak

   Neil Degrasse Tyson vertelde het leuk:
   Wanneer heb jij voor het laatst een gesprek met een mier gevoerd?
   Mensen verschillen genetisch minder dan 5% met chimpansees. Als er buitenaards leven is en we komen er al mee in contact dan is er een enorm grote kans dat we er niets mee kunnen, misschien niet eens herkennen. En als zij bij ons kunnen komen zijn ze dus technologisch een heel stuk verder. Denk je dat zij het zien zitten met ons een gesprek aan te gaan? Ze hebben vast wat beters te doen.

     /   Reply  / 
 7. Zippora

  Indien er op mensen lijkende wezen bestaan, lijkt het me absoluut beter dat we daar geen contact mee hebben, want verwacht daar niets goeds van. Hier op aarde is er al zoveel trammelant tussen volkeren die weinig met elkaar gemeen hebben, dus wat kan je dan nog van contact met buitenaardsen verwachten. Alleen maar kommer en kwel.

    /   Reply  / 
 8. Zippora

  Begrijp niet dat iedereen er maar van uit gaat dat buitenaardsen per definitie technologisch verder zullen zijn dan wij. Alleen maar omdat men af en toe wat snel voorbij schietende lichten ziet? We weten niet eens wat het is! Dat is maar een menselijke norm. Wat sneller is, is technologisch verder ontwikkeld. Onzin. Heeft de mensheid soms een minderwaardigheidscomplex of zo? Vind het volslagen idioot om daar zomaar van uit te gaan. Misschien zijn buitenaardsen, als ze bestaan, verder in “menselijk” opzicht wel griezels, zonder gevoelens en emoties, meedogenloos, zonder “menselijke” moraal. Wie weet.

    /   Reply  / 
  1. Rene

   Technologisch zijn die buitenaardsen verder dan ons. Vergelijk het met de idee dat jij en ik leven zoveel eeuwen terug en zij met de techniek van nu. Gemaskeerd lijken die buitenaardsen op mensen. Het zijn verkenners die de verschillende culturen en gewoontes van mensen in kaart brengen om vervolgens straks met een geraffineerd plan een invasie inzetten. Dit leidt tot een war of the worlds. Alle volkeren op aarde zullen een zijn en strijden tegen deze kolonisatoren. De mens zal deze battle winnen gestreden en er zal 1000 jaar vrede zijn (zoals in de bijbel wordt vermeld) Als er in de bijbel wordt gezegd over een vliegende draak; ik denk dat daarmee een UFO wordt bedoeld.

     /   Reply  / 
  2. Sjaak

   Als ze naar de aarde kunnen komen dan zijn ze intelligent en technologisch een stuk verder dan wij. Wij kunnen namelijk niet naar hun. Logisch toch?

     /   Reply  / 
 9. Zippora

  Hoe weet je zo zeker dat ze technologisch verder ontwikkeld zijn dan wij? Vorige week nog met ze geborreld of zo? En hoezo in kaart brengen? Heb je soms inzage in de boeken gekregen? En het idee dat wij straks tegen ze gaan vechten, komt volgens mij uit één of andere Hollywoodfilm, die ooit daarover gemaakt is. Vinden de mensen wel een spannend en interessant verhaal. En als we die strijd zouden winnen, dan zijn wij kennelijk toch technologisch verder, anders zou dat nooit kunnen lukken. Nu al zijn we landen de baas die geen drones bezitten, terwijl wij ze permanent er op los laten.

    /   Reply  / 
  1. Rene

   Die oorlog lijkt inderdaad op een Hollywoodfilm. Het is niet dat wij zullen winnen omdat wij technologisch even ver zijn of zullen komen. Door een ongeluk of welke omstandigheid dan ook zullen wapens van de onderdrukkers in handen vallen van de onderdrukten. Zij worden bestreden met hun eigen wapens. Het is een andere vraag of wij die wapens zouden kunnen namaken. Denk het niet. Hopelijk ontwikkelt moeder natuur daarnaast nog een biologisch wapen dat immuun is voor het leven dat uit haar is voortgekomen.

     /   Reply  / 
 10. Zippora

  Nu ja, bedacht me even dat die buitenaardsen, als ze bestaan, ons nooit kunnen verslaan, omdat ze mogelijk weliswaar meer materiële energie of technologie bezitten, maar geen geestelijke. Dat de mensheid over (goddelijke) geestelijke energie beschikt, die uiteindelijk haar slagkracht zal blijven te zijn. Het is maar een idee. Het blijft voorlopig daarbij. We weten nog niets. Wat dat aangaand kan men best wel eens in het geestelijke blijven hangen, en zich er bewust van worden dat geloof nog niet zo’n gek idee is, maar dan wel zonder al die godsdienstoorlogen natuurlijk.

    /   Reply  / 
  1. Rene

   Het in kaart brengen van gewoontes, tradities, gebruiken van mensen binnen verschillende culturen is nodig om niet op te vallen.

     /   Reply  / 
 11. Amber

  Wat een gelul allemaal zeg!! Als de een iets anders vind dan de ander, respecteer gewoon elkaars mening en probeer niet iemand te overtuigen van je eigen gelijk. Iedereen vind iets hier op dit forum iets anders en iedereen heeft zijn of haar eigen waarheid en dat is gewoon oké .

    /   Reply  / 
 12. Suzanne Grijpink

  Hallo Amber, Ik moet je helemaal gelijk geven. Ieder is vrij om te geloven in..of juist niet…dank je voor je reactie.

    /   Reply  / 
  1. Amber Maessen

   Ja iedereen is daar vrij in toch 😊

     /   Reply  / 
   1. Suzanne Grijpink

    Je hebt helemaal gelijk…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>