Reis naar je intuïtie

We zijn allemaal druk druk druk. Worden volgestopt met informatie. Luisteren bijna tot niet meer naar ons gevoel. Onze intuïtie laat ons hierdoor steeds vaker in de steek. Tijd om actie te ondernemen.

Deze maatschappij is keihard. Het lijkt wel of je je gevoel niet meer mag tonen. Als je dat wel doet ben je een mietje of heel gevoelig meisje. Doordat we ons nog maar weinig kwetsbaar durven op te stellen, neemt de kracht van de intuïtie af. Ik heb zelf die ervaring ook. Vroeger had ik een hele sterke intuïtie en kon ik mensen goed lezen, maar tegenwoordig is dat een stuk minder. Ik heb bijvoorbeeld nog wel eens een ‘onderbuik gevoel’ bij iemand, maar kan mijn vinger er dan niet op leggen wat er aan diegene scheelt en of het wel klopt wat ik voel.

Gelukkig is er een cursus waarin je je intuïtie weer terug kan vinden. Een soort opfriscursus om je zesde zintuig even op te poetsen.

Hierin is het belangrijk je je niet afsluit voor je gevoeligheid en dat je de emoties niet wegdrukt.  ,,Je kunt je gevoeligheid als een kwaliteit ervaren die een extra dimensie aan je leven kan toevoegen. Ontdek hoe je op talloze manieren effectiever om kunt gaan met je emoties, de signalen die je lichaam je geeft en de manier waarop je denkt. Door middel van intuïtie oefeningen kun je leren je uitstraling te verbeteren en dat zorgt weer voor meer zelfvertrouwen,”aldus Myriam Sandbergen.

Zij geeft de cursus ‘reis naar je intuïtie’.

Lees hier verder

Lees ook:Door intuïtief kleien, schilderen en tekenen komt je leven weer in balans
Lees ook:Linda Bolman geeft 4 februari cursus, kom erbij!!!
Lees ook:Leer vertrouwen op je intuïtie
Lees ook:Intuïtief schilderen; op ontdekkingsreis naar wat er van binnen leeft…
Lees ook:Vanessa uit het Zesde Zintuig is druk bezig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>