,,Het voelt alsof ik uit het paradijs ben verstoten”

Wat je vaak hoort van mensen die een bijna doodervaring hebben gehad, is dat ze zich in het begin even niet meer op aarde thuis voelen. Dit komt omdat ze een hele andere kijk op het leven hebben gekregen. Hier het verhaal van Hildegard.

,,Je hoort de verhalen van de tunnel en het grote licht.Voor mij ben ik in het licht geweest. Ik was in het licht. Het voelde voor mij meer dan goed. Alles was perfect. Allerhoogste liefde allerhoogste vrede, allerhoogste geluk, alles was perfect,” verteld Hildegard aan verslaggever Karin de Groot. Weer terug op aarde valt het haar wel even tegen. ,,Ik had het gevoel dat ik in twee werelden leefde.”  Ondanks dat is ze dankbaar dat ze een bijna doodervaring heeft mogen meemaken.  Net als vele anderen is ook zij teruggestuurd met een missie. Met tegenzin ging ze terug, want ze wilde graag daar blijven. Het voelde voor haar alsof ze was verstoten uit het paradijs. Die zogenaamde ‘missie’ die ze mee kreeg heeft haar leven compleet op de kop gezet.. ,,Ik heb een totaal andere belangstellingswereld gekregen. Totaal ander werkveld en vriendenkring.”   Ze probeert nog wel eens dat gelukzalige gevoel wat ze had tijdens haar bijna doodervaring terug te halen. Dit doet ze dan door middel van meditatie, yoga of een chant oefening. Ze noemt het gevoel dan ook Eternal Happiness. (KRO programma ‘Een tweede leven’)

Klik hier voor haar verhaal

Lees ook:Ik wist dat ik stervende was…
Lees ook:“Ik moet het vredige gevoel overbrengen…”
Lees ook:Bijna-doodervaring: “Prachtig halletje met felle kleuren”
Lees ook:“Ik kreeg alles mee wat om mij heen gebeurde…”
Lees ook:“Ik voel de pijn van anderen…”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>