Mijn bijna doodervaring kostte mijn relatie en mijn kinderen

Door verkeerde medicatie hing het leven van Lucia Prinsen aan een zijden draadje. Er ontstond enorme paniek om haar heen. Zelf merkte ze er niets van. Zij was op een hele fijne plek waar ze niet meer weg wilde. De plek van het hiernamaals.

Lucia Prinsen stierf bijna door een onjuiste medicijninjectie tijdens de bevalling. Ze liep hersenschade op en is maatschappelijk gezien een schim van wie ze was. Haar relatie heeft het niet overleefd en omdat ze niet in staat is voor haar kinderen te zorgen, wonen deze bij de vader.

Normaal gesproken zou iemand toch pislink moeten zijn op het ziekenhuis, maar Lucia Prinsen niet. Zij is dankbaar dat ze door deze fout een bijna dood ervaring heeft gemaakt. Die had ze niet willen missen, lees ik in een interview van haar.  ,,Ik was midden in een helder licht. Een ervaring vol liefde, warmte, rust, ruimte en tijdloosheid. Alsof ik in een soort onzichtbare zeepbel rondzweefde waar ik alle emoties aanschouwde en doorvoelde”, aldus Prinsen. Die ervaring moet wel heel bijzonder zijn geweest.

Lees hier het hele interview.

Lees ook:Mijn bijna doodervaring was één grote hel!
Lees ook:“Ik kreeg alles mee wat om mij heen gebeurde…”
Lees ook:“Ik voel de pijn van anderen…”
Lees ook:Ben ik in de hemel geweest…
Lees ook:Lucia de Berk vrijgesproken!!! Nu de rest nog van de dwalingsgevallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mijn bijna doodervaring kostte mijn relatie en mijn kinderen

 1. Isaac Soplanit

  Beste allemaal,
  Wel een beetje laat waaschijnlijk. Maar het artikel van 24 april heeft mij toch weer wat emoties doen op borrelen. Ik was in 2007 vele uren klinisch-dood na een acute hartstilstand met ritmestoornis. Dagenlang in heel diepe coma gelegen . Glasgow-schaal 5/6 .
  Ook mijn eigen “oude” ben ik kwijt. Maar gelukkig “nog niet” gescheiden. Wel is het dagelijks een confrontatie met mijn “oude” omgeving . Ook met mijn echtgenote. Of we dit volhouden is maar de vraag.
  Het is niet uit te leggen wat wij hebben meegemaakt . Maar zoals allen ben ik zeker na deze ervaring niet bang voor de dood.
  Ik wens jullie allen veel sterkte en hoop jullie eens te mogen ontmoeten.

  Met vriendelijke groet.
  Isaac

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>